Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.
«Με χαρά να συνομιλήσω μαζί του, δεν έχω τίποτα επί προσωπικού. Απλά πιστεύω ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που όταν πληγώνουν κόσμο ένας πρόεδρος ενός κόμματος που πρεσβεύει τις ξεκάθαρες αξίες του, πρέπει να δρα. Αυτό έκανα.
Σέβομαι την ψήφο του κόσμου, αλλά όταν κάτι βγαίνει στο φως και δεν πρεσβεύει αυτά που πιστεύω θα λάβω τις κατάλληλες αποφάσεις. Πιστεύω ότι ο Δημήτρης μπορεί να προσφέρει πολλά στην κοινωνία, γιατί έχει ένα μεγάλο μεγάφωνο και καλή καρδιά.
Το πιστεύω αυτό και είμαι στη διάθεσή του να συνομιλήσουμε. Δεν μετανιώνω για το πώς έδρασα και τι έκανα, αλλά πρέπει να πάμε μπροστά» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.













