Σπύρος Μπιμπίλας: «Εμένα δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς, θα ήθελα να μου είχε συμβεί κάτι για να έβλεπα πώς θα αντιδράσω»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Εμένα δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς, θα ήθελα να μου είχε συμβεί κάτι για να έβλεπα πώς θα αντιδράσω»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το ελληνικό #metoo.

«Ψυχικά το χειρότερο από όσα ήρθαν ήταν το metoo. Στο metoo αναγκάστηκα να έρθω σε σύγκρουση και με τον εσωτερικό μου κόσμο, σε σχέση με τους ανθρώπους που ήταν στον περίγυρό μου και κατηγορήθηκαν. Εκεί, μέσα μου έγινε ένας πόλεμος, τι πρέπει να κάνω, πού είναι η ζυγαριά και την έβαλα εκεί που πρέπει νομίζω. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο σημείο. Ταυτόχρονα να είσαι και πρόεδρος και μάρτυρας και φίλος κάποιων και φίλος δεινοπαθούντων ανθρώπων… αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Υπήρχαν βράδια που δεν μπορούσα να κοιμηθώ», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Εμένα δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς. Γιατί και άλλοι άνθρωποι το λένε. Είμαι ευτυχής γι’ αυτό, αλλά θα ήθελα να μου είχε συμβεί κάτι για να έβλεπα πώς θα αντιδράσω. Δεν μου έγινε όμως ποτέ καμία νύξη ούτε από άντρα ούτε από γυναίκα. Ίσως ήμουν πάντα ένα παιδί τόσο καλοκάγαθο και με έπαιρναν σαν ένα παιδάκι που αγωνίζεται για τη ζωή του και δεν μου την έπεσε ποτέ κανείς. Ακόμη κι αν έγινε εγώ δεν το κατάλαβα».