Ελένη Τσολάκη: «Με θυμό, θλίψη, όλα αυτά τα συναισθήματα, τα οποία διακατέχουν το ένα το άλλο»

Ελένη Τσολάκη: «Με θυμό, θλίψη, όλα αυτά τα συναισθήματα, τα οποία διακατέχουν το ένα το άλλο»

Στον τηλεοπτικό αέρα του Open επέστρεψε μετά από την απουσία της προηγούμενης βδομάδας η Ελένη Τσολάκη και το «Open Weekend».

Θυμίζουμε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ψυχαγωγική εκπομπή του Open δε βγήκε στον αέρα λόγω της εθνικής τραγωδίας που σημειώθηκε στα Τέμπη.

«Καλημέρα σε όλους. Επιστρέψαμε και εμείς, σοκαρισμένοι όπως όλη η Ελλάδα, μουδιασμένοι με άδεια καρδιά και άδεια ψυχή, όπως νιώθετε όλοι εσείς.

Με θυμό, θλίψη, όλα αυτά τα συναισθήματα, τα οποία διακατέχουν το ένα το άλλο. Μέχρι να βρούνε τη θέση τους, όπως και εμείς παλεύουμε να βρούμε τη θέση μας σε όλα αυτά που γίνονται και να βγάλουμε ένα νόημα από αυτή την πραγματικότητα που βιώνουμε.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες, στους φίλους, στους συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Η προσευχή μας είναι μαζί σας, όλης της Ελλάδας.

Να σας δώσει ο Θεός τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσετε μετά από αυτή την τραγική απώλεια. Το αίτημα όλων μας είναι ένα: να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όποιον έχει φταίξει και δεν έχει αναλάβει την ευθύνη του. Είμαστε μουδιασμένοι είναι η αλήθεια», ανέφερε η παρουσιάστρια μουδιασμένη στην έναρξη της εκπομπής.