Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι “φαινόμενο” ο Στέφανος Κασσελάκης»

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι “φαινόμενο” ο Στέφανος Κασσελάκης»

Στην εκπομπή «Fay’s Time», μίλησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας και αναφέρθηκε στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη και τον χαρακτηρισμό τους ως «φαινόμενο».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κοινωνία, αλλά και στο περιστατικό στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Ένας σκηνοθέτης οφείλει να είναι ανοικτός στις υποδείξεις του ηθοποιού. Με εκπλήσσει ότι προκαλώ αίσθηση όταν λέω το αυτονόητο. Όλα έχουν να κάνουν με την ενσυναίσθησή μας, όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος φτωχαίνει όλη η ανθρωπότητα. Ζούμε σε μια εποχή που οι αριθμοί είναι πιο σημαντικοί από τους ανθρώπους», είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας και πρόσθεσε:

«Είναι φθηνότερο να αποζημιώσεις κάποιον από το να κάνεις αντιπλημμυρικό έργο, γι’ αυτό και θα συνεχίσουν να γίνονται τα ίδια πράγματα. Είμαστε φυγόπονοι. Θέλουμε να αλλάξει κάτι, αλλά να μην υποφέρουμε εμείς από την αλλαγή. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι φαινόμενο ο Κασσελάκης. Τα Μέσα αποδομούν ή κάνουν Θεό κάποιον. Δεν έχω ακούσει τις πολιτικές απόψεις του Κασσελάκη».

«Κινηματογραφώ από το 2010 και αποθεώθηκα για ένα πεντάλεπτο στην εκπομπή της Φαίης. Δεν ασχολήθηκε κανείς με την ουσία του έργου μου, αλλά από μια δήλωση που έκανα σαν άνθρωπος», τόνισε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.