Η Cher έβαλε να απαγάγουν τον γιο της για να μην τα ξαναβρεί με τη νύφη της

Η Cher έβαλε να απαγάγουν τον γιο της για να μην τα ξαναβρεί με τη νύφη της

Όπως φαίνεται, η Cher κρύβεται πίσω από την απαγωγή του γιου της το 2022, σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε στο δικαστήριο, η νύφη της, Μαριάντζελα.

Μάλιστα, η Daily Mail έφερε στη δημοσιότητα δικαστικά έγγραφα για το περιστατικό που συνέβη τον Νοέμβριο του 2022, όταν ο Ελάιτζα Μπλου Άλμαν, γιος της μεγάλης σταρ και η Μαριάντζελα Κινγκ γνωστής και ως Queenie από το ροκ συγκρότημα KING, θέλησαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στο γάμο τους.

Να πούμε πως οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 2013 και η σχέση τους πέρασε από αρκετά στάδια. Ενώ παρά τις δυσκολίες, η Κινγκ επεδίωξε μια επανασύνδεση, αποκαλύπτοντας ότι πέρασαν 12 ημέρες στη Νέα Υόρκη προκειμένου να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Μάλλον όμως η σταρ είχε άλλα σχέδια!

Ωστόσο, τ νύχτα της 30ής Νοεμβρίου η Κινγκ ισχυρίστηκε στο δικαστήριο που εκδικάζεται το διαζύγιό τους, ότι τέσσερα άτομα μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και άρπαξαν με τη βία τον Ελάιτζα.

Επίσης η ίδια ισχυρίζεται ακόμη, ότι οι απαγωγείς είχαν προσληφθεί από τη Σερ προκειμένου να μην τα βρουν ξανά.

Μέχρι ώρας, δεν έχει δημοσιευτεί η απάντηση της Cher στις κατηγορίες της νύφης της.

Ο Ελάιτζα, σύμφωνα με την Daily Mail, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Πασαντένα της Καλιφόρνιας, αφότου κατέρρευσε στην είσοδο του ξενοδοχείου που έμενε.