Σοφία Δανέζη: «Εγώ πληρώνω τα δικά μου τα τραγούδια, τα δικά μου βιντεοκλίπ»

Σοφία Δανέζη: «Εγώ πληρώνω τα δικά μου τα τραγούδια, τα δικά μου βιντεοκλίπ»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε η Σοφία Δανέζη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στο Big Brother, το τραγούδι, το J2US, αλλά και την κατάθλιψη.

«Πήγα στο Big Brother για να με μάθει ο κόσμος. Μετά το παιχνίδι πίστευα ότι τα πράγματα θα πήγαιναν λίγο καλύτερα, αλλά πέσαμε σε μια εποχή που ο κορονοϊός επικρατεί ακόμη. Απέρριψα την πρόταση που μου έγινε για την τηλεόραση γιατί η δουλειά μου είναι το τραγούδι. Δεν με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου, που ούτε εμένα με νοιάζει. Θα ήθελα να είμαι στο J2US γιατί αυτό το show έχει σχέση με το τραγούδι. Θα ήθελα για ταίρι μου τον Νίκο Μουτσινά.

Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για το τραγούδι είναι η προσωπική μου ζωή, το ότι είμαι μακριά από την οικογένειά μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει πολλά πράγματα και στη δουλειά, αλλά δεν θέλω να στηριχτώ σε καμία πλάτη κανενός. Μόνο στη δική μου. Εγώ πληρώνω τα δικά μου τα τραγούδια, τα δικά μου βιντεοκλίπ. Πηγαίνω από δω κι από κει στην επαρχία και μαζεύω τα χρηματάκια μου για να πληρώνω μόνη μου. Γι’ αυτό και έχω λίγα τραγούδια. Πολλές φορές λέω “φτάνει, τέλος, δε μπορώ”.

Η κατάθλιψη μού κρατάει τρεις μέρες. Όταν με πιάνει πέφτω στο κρεβάτι και κοιμάμαι. Είναι πολύτιμη η συμβουλή του ειδικού στη ζωή μου, φτάνεις μέχρι τον πάτο, δεν έχει άλλο» ανέφερε η Σοφία Δανέζη.