Η απάντηση του Μιχαήλ Βαρθακούρη στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου

Η απάντηση του Μιχαήλ Βαρθακούρη στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, μεταξύ άλλων μίλησε για τους γονείς του και την αγάπη του για τη φωτογραφία.

Ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως οι φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου δεν ευσταθούν.

«Τη φωτογραφία την ξεκίνησα με την πρώην κοπέλα μου. Και η μητέρα μου έβγαζε μικρή φωτογραφίες με φιλμ. Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στην μητέρα, Σοφία Αλιμπέρτη. Ήταν όσο αυστηρή έπρεπε η μητέρα μου. Για μένα ο Γιάννης και η Σοφία είναι η μαμά και ο μπαμπάς.

Όταν και εγώ μεγάλωσα και ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο τους είδα και με την ματιά του fan. Αλλά για μένα πάντα ήταν οι γονείς μου. Στα 19 μου με είχε πάρει ο πατέρας μου να δουλέψω μαζί του στη Θεσσαλονίκη διπλά στον ηχολήπτη του. Πρώτη φορά είδα μέσα από την αγάπη του κόσμου ποιος είναι ο Γιάννης Πάριος», είπε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.

Όσο για τις φήμες που αφορούν την προσωπική του ζωή, απάντησε: «Καλύτερες φωτογραφίες βγάζω όταν είμαι ευχαριστημένος, στην μουσική έχω την εικόνα πως είναι το αντίθετο. Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου, η Σμαράγδα είναι φίλη μου, είναι η μούσα μου καλλιτεχνικά, μοιραζόμαστε τα καλοκαίρια στην Πάρο. Μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ άντρας και γυναίκα. Εγώ στα συναισθήματά μου τα δίνω όλα».