Σία Κοσιώνη: «Με συγχωρείτε κόλλησα, έχουμε ρετάρει λίγο όλοι»

Σία Κοσιώνη: «Με συγχωρείτε κόλλησα, έχουμε ρετάρει λίγο όλοι»

Με την έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Η Ελλάδα αποφασίζει» για τις Εκλογές 2023, επέστρεψε η Σία Κοσιώνη εν όψει των Εθνικών εκλογών που είναι προγραμματισμένες για την 21η Μαϊου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Κεντριού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ, υποδέχτηκε τους εκπροσώπους τύπου τεσσάρων εκ των έξι κοινοβουλευτικών ομάδων.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής και ενώ είχε περάσει ήδη η πρώτη ώρα συζήτησης, η Σία Κοσιώνη τα “έχασε” για μερικά δευτερόλεπτα και δε δίστασε να αστειευτεί με τον εαυτό της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ρωτώντας τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε: «Κύριε Μάντζο, να ξεκινήσω τώρα από εσάς καθώς, όπως είπα και πριν, τρώτε στενό μαρκάρισμα από παντού. Μοιάζει μάλιστα το ΠΑΣΟΚ να την πληρώνει δημοκοπικά αυτή την πίεση. Τουλάχιστον, σε όσες δημοσκοπήσεις βλέπω, υπάρχει μια συρρίκνωση των ποσοστών σας. Πιστεύετε ότι έχει αποδώσει αυτό το αφήγημα;».

«Τις… πως το λένε; Με συγχωρείτε, από την κούραση κόλλησα! Έχουμε όλοι ρετάρει λίγο» πρόσθεσε η Σία Κοσιώνη, ξεσπώντας σε γέλια, απευθυνόμενη προς τον συνάδελφο της, Παύλο Τσίμα που βρισκόταν επίσης στο πολιτικό τραπέζι.

«Λοιπόν, αυτό το αφήγημα του βέτο, το «ούτε Μητσοτάκης ούτε Τσίπρας» που έχετε βάλει, ή μήπως έχει δυσκολέψει λίγο τον κόσμο;» ρώτησε η Σία Κοσιώνη τον κ. Δημήτρη Μάντζο για να συνεχιστεί η συζήτηση στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.