Ρούλα Σταματοπούλου για την αποβολή και τη γέννηση του πρώτου παιδιού της: «Είναι απώλεια, θάνατος»

Ρούλα Σταματοπούλου για την αποβολή και τη γέννηση του πρώτου παιδιού της: «Είναι απώλεια, θάνατος»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε η Ρούλα Σταματοπούλου.

Η make up artist σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, συγκινήθηκε μιλώντας για το θαύμα της ζωής της, τον μικρό Άγγελο αλλά και την αποτυχημένη εγκυμοσύνη της πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

«Για μένα ήταν κάτι πολύ μακρινό, δεν είναι όλες οι γυναίκες να γίνουν μητέρες. Είχα σκεφτεί να κάνω τη δική μου οικογένεια. Σε είχα ρωτήσει πώς το κάνεις… Δεν μου χτύπησε καμπανάκι. Ο στόχος μου ήταν ότι ήθελα να κάνω παιδί. Ήρθε ο άνθρωπος στη ζωή μου και αποφάσισα να κάνω παιδί. Μου το έβγαλε… Το πιο σημαντικό ήταν ότι ήθελα να το ζήσω μαζί του. Στον Κωνσταντίνο αρέσει η οικογένεια. Εγώ είμαι πιο ατίθαση και ελεύθερο πνεύμα» εξομολογήθηκε η Ρούλα Σταματοπούλου και συμπλήρωσε:

«Δεν περίμενα ότι εμείς θα κάναμε αυτή τη συζήτηση. Όλα αυτά που μου περιέγραφες δεν μπορούσα να τα καταλάβω και να τα νιώσω. Πόσο δίκιο είχες. Πόσο ευλογημένη νιώθω που ο Θεός μου χάρισε αυτό το πλάσμα. Και ευλογημένη που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου. Δεν είναι εύκολες οι σχέσεις. Χωρίζουν ζευγάρια για αυτό. Ο Θεός είτε μας δώσει παιδί είτε όχι, εγώ πείσμωσα τόσο πολύ που ήθελα να το κάνω όπως πρέπει, να έχω ένα παιδάκι. Νιώθω μεγάλη ευλογία για αυτό».

«Κάθε φορά που προσπαθούσα και δεν γινόταν, κάθε φορά ερχόμουν και πιο κοντά. Διαλυόμουν, όσο πιο πολύ πείσμωνα, πήγαινα πιο κοντά. Έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει… και έγινε. Επειδή είχαμε κάποιες αποτυχίες και έλεγα δεν θα έγινε πάλι. Δεν ξέρω πόση ώρα έκλαιγα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Τώρα λέω έγινε… Πέρασαν δύο μήνες, ακούσαμε καρδιά και πήγαμε στο επόμενο ραντεβού και μας είπε ο γιατρός ότι δεν προχωράει… Η εγκυμοσύνη πριν από τον Άγγελο. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Είναι απώλεια, είναι θάνατος. Δεν με άφησε πίσω ούτε μήνα. Είπα στον γιατρό πότε μπορώ να ξεκινήσω πάλι την προσπάθεια» αποκάλυψε η Ρούλα Σταματοπούλου.