Γιώργος Μπένος: «Στενοχωριέμαι που ασχολούμαστε με το ότι δύο άνθρωποι αγαπιούνται και όχι με τα εγκλήματα»

Γιώργος Μπένος: «Στενοχωριέμαι που ασχολούμαστε με το ότι δύο άνθρωποι αγαπιούνται και όχι με τα εγκλήματα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησαν ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιώργος Μπένος.

Οι δύο ηθοποιοί από την επιτυχημένη σειρά «Maestro» του Mega, μεταξύ άλλων εξήγησαν πώς αντιμετωπίζουν τα σχόλια για το ότι υποδύονται ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι.

Μάλιστα, ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιώργος Μπένος ανέφεραν πως έχουν δει παρελθοντικές δουλειές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, λέγοντας: «Μεγαλώσαμε με τον Χριστόφορο!», δήλωσαν χαρακτηριστικά, ενώ για τα γυρίσματα της σειράς είπαν πως «όταν έχεις ένα χαλαρό δημιουργό αισθάνεσαι πιο πολύ ο εαυτός σου κι αυτό είναι το κλειδί».

«Ο Σπύρος είναι ένας ήρωας εγκλωβισμένος στο δικό του σκοτάδι. Όλοι αξίζουμε να προσπαθήσουμε για οποιοδήποτε φως έρχεται στη ζωή μας», δήλωσε ο Γιώργος Μπένος, ενώ ο Ορέστης Χαλκιάς τόνισε πως οι δυσκολίες του Αντώνη, του χαρακτήρα που υποδύεται, είναι ότι ο περίγυρός του υποκρίνεται.

«Υπάρχουν μέσα στη σειρά πολύ σκοτεινά πράγματα, υπάρχει όμως και η αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Στενοχωριέμαι που ασχολούμαστε με το ότι δύο άνθρωποι αγαπιούνται και όχι με πραγματικά εγκλήματα», σχολίασε ο Γιώργος Μπένος.

Όσο για τον Ορέστη Χαλκιά η υποκριτική ήταν μονόδρομος, καθώς οι γονείς του ήταν ηθοποιοί: «Μου έδωσαν το πλαίσιο να εκφράζομαι όπως θέλω, αυτό καλλιέργησε τα εκφραστικά μου μέσα».

Ο Γιώργος Μπένος έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο όταν ήταν έφηβος και κλείστηκε στον εαυτό του. Όπως είπε ο ίδιος, ένιωσε να ενεργοποιείται μετά από μία παράσταση που συμμετείχε στην Β’ Λυκείου.