Ναταλία Γερμανού: «Στην κηδεία της ένιωσα να ξεριζώνεται η καρδιά μου…»
Συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή του “Τετ – α Τετ”, παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού.
Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων συγκίνησε μιλώντας για την απώλεια της γιαγιάς της.
«Η γιαγιά μου χώρισε όταν γεννήθηκε ο μπαμπάς μου. Άρα ήταν και ο μπαμπάς μου μοναχοπαίδι, όπως είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, όπως και εγώ. Όταν γεννήθηκα εγώ, η γιαγιά μου αποφάσισε να με μεγαλώσει και στο δικό μου πρόσωπο είδε την δεύτερη της ευκαιρία να εξιλεωθεί για το ότι δεν υπήρξε σωστή μάνα απέναντι στον Φρέντυ. Το έκανε όμως μαζί μου. Με εμένα ήταν γιαγιά, μάνα, πατέρας, κολλητή φίλη, τα πάντα, όλα», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.
«Η λατρεία που της είχα ήταν για όλα. Με μεγάλωσε με απίστευτη αγάπη, ήταν ένας άνθρωπος καταπληκτικός, τόσο μοντέρνα, είχε τόσο χιούμορ, τόση ενέργεια, ήταν τόσο γοητευτική γυναίκα. Όταν πέθανε η γιαγιά μου, τον Μάρτιο του ’91, νομίζω ότι στην κηδεία της ένιωσα να ξεριζώνεται η καρδιά μου», εξομολογήθηκε η Ναταλία Γερμανού.
Παράλληλα η Ναταλία Γερμανού παραδέχτηκε: «Βεβαίως και πόνεσα φρικτά και στον θάνατο του πατέρα μου, εννοείται αυτό και όποιος έχει χάσει γονιό το καταλαβαίνει, αλλά όταν έχασα τη γιαγιά μου, νόμιζα ότι μου ξεκόλλησαν ένα κομμάτι από την καρδιά μου».