Παναγιώτα Βλαντή: «Με ενοχλεί η ερώτηση για το παιδί, γιατί με φέρνουν σε δύσκολη θέση»

Παναγιώτα Βλαντή: «Με ενοχλεί η ερώτηση για το παιδί, γιατί με φέρνουν σε δύσκολη θέση»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, παραχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην άβολη ερώτηση που κάνουν συνήθως σε μια γυναίκα, για το αν θέλει να κάνει παιδί ή γιατί δεν έχει κάνει ακόμα παιδί αλλά και για τον ρόλο της στη σειρά, «Μαύρα Μεσάνυχτα».

«Δεν υπήρχε περίπτωση με εμένα να ακούσω την κοινωνία ότι πρέπει να παντρευτώ στα 30 και μέχρι τα 35 να έχω παιδί. Εάν συνέβαινε ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να το έκανα. Πιο πολύ με ενοχλεί η ερώτηση για το παιδί γιατί φέρνουν σε δύσκολη θέση μια γυναίκα. Μια γυναίκα μπορεί όντως μερικές φορές να προσπαθεί να κάνει παιδί και να μην μπορεί ή τη στιγμή που την ρωτούν μπορεί να έχει κάνει μια αποβολή ή μπορεί να μη θέλει παιδί και να πρέπει να εξηγήσει το γιατί. Γιατί δεν θέλει», είπε η Παναγιώτα Βλαντή.

«Το είχα συζητήσει πρόσφατα ότι τους άντρες δεν τους ρωτάτε, μόνο τις γυναίκες», τόνισε η η ηθοποιός.

Ενώ σχετικά με τον ρόλο της στα «Μαύρα Μεσάνυχτα», η Παναγιώτα Βλαντή ανέφερε: «Αρχικά φοβόμουν επειδή ο ρόλος ήταν έξω από εμένα. Επειδή έχω μάθει να δουλεύω όμως οι φόβοι έφυγαν αμέσως», δήλωσε και πρόσθεσε ότι εκείνο που της προκαλεί εντύπωση είναι ότι υπάρχουν πολύ μικρά παιδιά που γνωρίζουν την ύπαρξη της σειράς, γιατί τη βλέπουν στο Youtube».