Το νέο επαγγελματικό βήμα της Kate Hudson | Στροφή στην καριέρα της

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Kate Hudson | Στροφή στην καριέρα της

Φαίνεται πως η Kate Hudson αποφάσισε να κάνει κάτι έξω από τα νερά της, κυνηγώντας μία καριέρα στο τραγούδι.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός που έγινε γνωστή για τις συμμετοχές της στις πιο διάσημες αμερικανικές κομεντί και έχει δοκιμαστεί σε διάφορα άλλα είδη στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, δεν έχει κρύψει ποτέ το ταλέντο της στο τραγούδι, επιδεικνύοντας τις φωνητικές της ικανότητες είτε σε εκπομπές, είτε στις ταινίες που συμμετέχει.

Άλλωστε, δεν θα μπορούσε να μην έχει το χάρισμα, αφού ο βιολογικός της πατέρας, William Louis Hudson Jr., ήταν μουσικός τη δεκαετία του ’60 και συμμετείχε μέχρι τις αρχές του 1980 με τα αδέρφια του στο μουσικό συγκρότημα, “The Hudson Brothers“.

Έτσι η Hudson αποφάσισε πως είναι καιρός να το κάνει, κυκλοφορώντας έναν δίσκο, γεγονός που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με δύο φωτογραφίες που την απεικονίζουν να κάνει πρόβα με την μπάντα της.

«Επιτέλους, συνειδητοποίησα πως είναι καιρός να πω γ*** το και τραγούδησα», έγραψε η Kate Hudson στην λεζάντα του post της, βάζοντας ανάμεσα στα hashtags το #albumincoming, υπονοώντας πως το άλμπουμ της είναι σε εξέλιξη, όπως και το #myikigai, μία Ιαπωνική λέξη που σημαίνει κάτι που σου δίνει σκοπό ζωής.

Ενώ από τις αξέχαστες στιγμές της Hudson στο τραγούδι, αποτελούν η σκηνή της στην ταινία “How to Lose a Guy in 10 Days” που τραγουδάει με τον Matthew McConaughey και οι ερμηνείες της στη σειρά Glee, όπου υποδύθηκε την καθηγήτρια χορού, Cassandra July.