Όσα είπε ο Βασίλης Γαλαίος για τον ρόλο του ως “Χάρης” στην “Παιδική Χαρά” και την ζωή του σήμερα

Όσα είπε ο Βασίλης Γαλαίος για τον ρόλο του ως "Χάρης" στην "Παιδική Χαρά" και την ζωή του σήμερα

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησε ο Βασίλης Γαλαίος και αναφέρθηκε στον ρόλο του στην σειρά «Παιδική Χαρά» του Mega, που προβλήθηκε τη σεζόν 2009-2010, αλλά και τη ζωή του σήμερα.

«Από την εποχή της Παιδικής Χαράς έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις και συναισθήματα. Ήταν ένα παιχνίδι για εμένα. Κάποτε είχαν πει να ξανακάνουμε τη σειρά, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα. Εγώ το περιμένω», είπε ο Βασίλης Γαλαίος.

Όσο για το πώς πήρε τον ρόλο στη σειρά και πού αλλού έχει παίξει, είπε: «Η μητέρα μου ευθύνεται που πήρα τον ρόλο στη σειρά Παιδική Χαρά. Ήμουν 4-5 χρόνων, όταν η μητέρα μου με πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων για παιδιά και άρχισα να κλείνω δουλειές. Στη συνέχεια έπαιξα στη σειρά Έρωτας και αργότερα ήρθε η Παιδική Χαρά, καθώς και διαφημίσεις, κινηματογράφος, πασαρέλα και φωτογραφίσεις».

«Τα γυρίσματα της σειράς μου αρέσαν και δεν με δυσκόλευαν. Αυτό που με δυσκόλευε ήταν το διάβασμα για το σχολείο, στο οποίο δεν ήμουν πολύ κάλος. Σχολούσα από το σχολείο και με περίμενε η μητέρα μου απ’ έξω για να με πάει στα γυρίσματα. Στο αυτοκίνητο έτρωγα και διάβαζα ταυτόχρονα το σενάριό μου», πρόσθεσε ο Βασίλης Γαλαίος σχετικά με τα γυρίσματα.

Ενώ για το πόσο δύσκολη ήταν η προσαρμογή του στα νέα δεδομένα με την αναγνωσιμότητα, ανέφερε: «Ήταν επικίνδυνη αυτή η ηλικία και ήταν εύκολο να παρασυρθεί κανείς. Πρόσεχα πολύ με τους φίλους μου, επειδή ήμουν μικρός και έκανα κάτι που δεν έκαναν οι άλλοι. Προσπαθούσα να κρατήσω ένα χαμηλό προφίλ, ώστε να κερδίσω άτομα, γιατί πάντα πίστευα ότι αν έχεις έναν άλλο χαρακτήρα, μόνο θα χάσεις ανθρώπους. Δεν με δυσκόλεψε κάπου η έκθεση από μικρή ηλικία. Ίσα ίσα μπορώ να πω ότι με βοήθησε κιόλας. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν καλή διαχείριση».

Για τους τηλεοπτικούς γονείς του, Ρένια Λουιζίδου και Κώστα Κόκλα, ο Βασίλης Γαλαίος είπε: «Η Ρένια Λουιζίδου και ο Κώστας Κόκλας είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι και με βοήθησαν πολύ. Εγώ ήμουν πιτσιρίκι και μου έλεγαν: «μπες και παίξε». Δεν κρατήσαμε επαφές μετά τη σειρά, γιατί ίσως εγώ απομακρύνθηκα από τον χώρο. Με τα τηλεοπτικά μου αδέρφια λέγαμε τι θα κάνουμε τώρα και πηγαίναμε για παιχνίδι. Μας έψαχναν συνέχεια μέσα στο σπίτι που γυρίζαμε τη σειρά. Στο τέλος κάθε επεισοδίου κάναμε κάτι σαν φάρσα. Η πιο αστεία σκηνή που είχα γυρίσει ήταν όταν, έπρεπε να είμαστε δεμένοι ανάποδα και να κάνουμε τις μαϊμούδες, βαμμένοι και με σκισμένα ρούχα».

«Πολλές φορές αυτοσχεδιάζαμε μόνοι μας. Ο Κώστας Κόκλας και η Ρένια Λουιζίδου με την εμπειρία τους αυτοσχεδίαζαν τέλεια και όλοι γέλαγαν τριγύρω. Εγώ αυτοσχεδίαζα, γιατί δυσκολευόμουν λίγο με το σενάριο», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο Βασίλης Γαλαίος αναφέρθηκε και στο πώς ήταν η ζωή του μετά τη σειρά, λέγοντας: «Μετά την Παιδική Χαρά δούλεψα για άλλα δυο χρόνια με τον Γιάννη Μπέζο. Στη συνέχεια ήταν να φύγω για μια δουλειά στη Γαλλία και συζητούσα για μια ακόμη σειρά στην Ελλάδα, άλλα δεν πήρα καμία από τις δυο δουλειές. Το ότι δεν πήρα αυτές τις δουλειές, μπορώ να πω ότι με έριξε ψυχολογικά και τότε ήταν που απομακρύνθηκα από τον χώρο».

«Αφού σπούδασα τουριστικά και ξενοδοχειακά, πλέον δουλεύω σεζόν στη Σαντορίνη από όπου και κατάγομαι. Σιγά σιγά τα βάζω όλα σε πρόγραμμα. Πρώτα σκέφτομαι να ανοίξω ένα μαγαζί», δήλωσε κλείνοντας ο Βασίλης Γαλαίος.