Όσα είπε ο Σάκης Αρσενίου για την γνωριμία με τη σύντροφό του, τα σχέδια γάμου και το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Όσα είπε ο Σάκης Αρσενίου για την γνωριμία με τη σύντροφό του, τα σχέδια γάμου και το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», βρέθηκε ο Σάκης Αρσενίου.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Λαμπρινή, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι περιμένει αγοράκι και μάλιστα σχεδιάζει να παντρευτεί και να κάνει μαζί και τη βάφτιση του γιου του.

«Γνωριστήκαμε τυχαία μέσα από μια κοινή παρέα. Αν μου έλεγε κάποιος πέρσι ότι “εσύ σε έναν χρόνο θα είσαι σε μια τέτοια κατάσταση, θα περιμένεις παιδάκι, θα παντρευτείς”, θα του έλεγα “πήγαινε σε ένα γιατρό, θα το πληρώσω εγώ”. Δεν μου περνούσε από το μυαλό μου.

Με την Λαμπρινή είμαστε πολύ λίγο μαζί, είμαστε οκτώ μήνες. Στους πέντε της έκανα πρόταση γάμου. Είναι αθλήτρια, είναι πολύ γλυκό πλάσμα, με στηρίζει. Είμαστε αγαπημένοι. Τα πράγματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Νομίζω είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Έχω τρελαθεί, είναι λογικό νομίζω. Πρώτα ο Θεός θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί.

Η Λαμπρινή έχει ημερομηνία για να γεννήσει 21 Μαρτίου. Το παιδί θα το βαφτίσουμε Κωνσταντίνο – Εφραίμ. Το Κωνσταντίνος είναι του πατέρα μου. Το Εφραίμ γιατί κάποια στιγμή είχα πάει να προσκυνήσω στον Άγιο Εφραίμ στη Νέα Μάκρη. Και την ώρα που προσκυνούσα είπα μέσα μου αν βγει αγοράκι θα του δώσω το όνομα του πατέρα μου και του Αγίου Εφραίμ» εξομολογήθηκε ο Σάκης Αρσενίου.