Όσα είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς για το τέλος του Style Me Up

Όσα είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς για το τέλος του Style Me Up

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς έξω από το στούντιο των γυρισμάτων του «Style me up».

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο κομμωτής, η εκπομπή μόδας με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θα ρίξει σύντομα τίτλους τέλους. Αυτό καθώς ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για όλα τα προγραμματισμένα 100 επεισόδια που είχαν συμφωνηθεί.

«Σήμερα τελειώσαμε τα γυρίσματα, τελείωσε το Style Me Up. Κάναμε και τα 100 επεισόδια, γιατί κάναμε τέσσερα επεισόδια την ημέρα. Αλλά αυτό θα παίζεται στις οθόνες, θα το βλέπετε για αρκετό καιρό. Ήταν προγραμματισμένο να είναι 100 επεισόδια. Τελείωσαν τα 100 επεισόδια και έτσι τελείωσε, δεν ανανεώνεται. Από εκεί και πέρα θα βλέπαμε αν θα συνεχιστεί του χρόνου, τώρα του χρόνου δε ξέρουμε ακόμα.

Τα 100 επεισόδια είναι μέχρι τον Φεβρουάριο. Το γνώριζα, αυτό είχα υπογράψει. Απλώς με βλέπεις εδώ πέρα, γιατί ήρθα να μαζέψω τα πράγματά μου. Ενημέρωση από την εταιρία παραγωγής έχω για το τι θα κάνω μετά. Είναι στα σκαριά κάτι. Ο Νίκος Κοκλώνης μου έχει πει ότι κάπου θα με βάλει. Αν ήμουν διευθυντής προγράμματος και συνεχιζόταν το Style Me Up, θα έβγαζα δύο πρόσωπα από το φετινό και θα έφερνα δύο από το περσινό» ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς.