Όσα είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης για το bullying που δέχτηκε για το “Dolce Vita”, τις κόρες του και την απάντηση στα πικρόχολα σχόλια

Όσα είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης για το bullying που δέχτηκε για το "Dolce Vita", τις κόρες του και την απάντηση στα πικρόχολα σχόλια

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα της πατριαρχίας και αποκάλυψε πως το πρότυπο του macho άντρα δεν τον τράβηξε ποτέ.

«Η πατριαρχία έφερε σε αδιέξοδο τον πλανήτη μας. Πρέπει να έρθει ισορροπία μεταξύ αρσενικού και θηλυκού, μέσα του ο καθένας να βρει τις δύο αυτές πλευρές. Το πρότυπο του macho άντρα δεν με τράβηξε ποτέ. Φιλόδοξος ναι, ήμουν, αλλά macho όχι και σε αυτό με βοήθησε και ο πατέρας μου. Το macho πρότυπο πάει μαζί με το ποιος είναι ο πρώτος της παρέας, το κοκοράκι. Πάει με τα ανταγωνιστικά σπορ, ότι ο καλύτερος κερδίζει, ο θάνατος σου η ζωή μου», δήλωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Όταν υλοποιήθηκε το όνειρο μου και έκανα κόρες κατάλαβα ότι για να είμαι άξιος πατέρας πρέπει να καλλιεργήσω τις ευαισθησίες μου. Όταν απέκτησα τις κόρες μου σταμάτησα τα μαχητικά σπορ και έκανα γιόγκα και διαλογισμό. Σταμάτησα τις ταινίες βίας και έβλεπα ντοκιμαντέρ για τη φύση» ανέφερε ο ηθοποιός για τις κόρες του και αποκάλυψε πως ήταν παρών στους τοκετούς.

Όσο για το αν έχει σκεφτεί ποτέ να επιστρέψει στη μυθοπλασία, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκάλυψε πως θα επέστρεφε μόνο με ένα σίριαλ που θα άφηνε πίσω του ένα αισιόδοξο μήνυμα, όπως έκανε το «Dolce Vita» στις σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

«Δέχτηκα τρομερό bullying το 1995 με το Dolce Vita. Με σταματούσαν μεγάλες γυναίκες στο δρόμο και μου έλεγαν “δεν ντρέπεσαι; πως τη φιλάς αυτήν τη μεγάλη;”. Κάποια στιγμή βρήκα τη λύση και όταν μου έλεγε κάποια κυρία “μα πως τη φιλάς αυτήν τη μεγάλη;”, της έλεγα “θέλεις να σου δείξω;”» δήλωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.