Όσα είπε ο Στρατής Χατζησταματίου για το Σασμό και το ρόλο που έπαιξε στις Άγριες Μέλισσες

Όσα είπε ο Στρατής Χατζησταματίου για το Σασμό και το ρόλο που έπαιξε στις Άγριες Μέλισσες

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Στρατής Χατζησταματίου.

Ο Μανώλης από τη σειρά «Σασμός», μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έρχονται πολλές ανατροπές στη δραματική σειρά του Alpha.

«Τέλειωσα τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Δεν είχαμε σχέση με την τηλεόραση στη Σχολή. Το επάγγελμα του ηθοποιού έχει απαιτήσεις. Έστειλα το βιογραφικό μου στο στούντιο Κάππα. Είχε βγάλει μια ανακοίνωση στο Facebook και το έστειλα μέσω email. Και τη Νομική να τελείωνα θα έστελνα το βιογραφικό μου. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία στις Άγριες Μέλισσες. Ήταν εντυπωσιακή εμπειρία. Υποδύθηκα τον Δούκα Σεβαστό σε νεαρή ηλικία. Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν σε τηλεοπτικό πλατό. Εμένα με δυσκόλεψε…» είπε ο 24χρονος ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Το καλοκαίρι δέχτηκα το τηλέφωνο για τον “Σασμό”. Δεν πήρα εύκολα τον ρόλο, κάναμε πολλά castings. Η καθημερινή τριβή με αυτό το πράγμα ήταν μια πρόκληση. Είναι όλα μαθήματα. Είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δεις το πώς το αντιλαμβάνεται ο κόσμος, ποιο είναι το αντίκρισμα της δουλειά σου. Ο ρόλος του Μανώλη έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υποκριτικά. Είναι στα άκρα, κρύβει πολλά πράγματα, έχει εμπόδια.

Όταν με σταματάει ο κόσμος στον δρόμο για να βγάλουμε φωτογραφία νιώθω αμηχανία, μου φαίνεται λίγο περίεργο. Είναι τρυφερό και όμορφο να με φωνάζουν με το όνομα του ρόλου. Δέχομαι πάρα πολλά αρνητικά σχόλια για τον ρόλο, ειδικά στο Twitter, γελάω με αυτά. Τα αντιμετωπίζω με χιούμορ».

«Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές στη σειρά, άνθρωποι που κρύβουν αλήθειες, θα την πληρώσουν τζάμπα. Αναλαμβάνεις το βάρος του δικού σου λάθους. Συναντήσαμε έναν εκπληκτικό άνθρωπο στην Κρήτη που μας είπε ότι έχει σφαίρα στον ώμο του από τον αδερφό του πατέρα του, λόγω βεντέτας. Δεν ξέρω ακόμη αν θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν, εγώ θα ήμουν θετικός στο να συνεχίσω», δήλωσε ο Στρατής Χατζησταματίου.