Η Ελένη Μενεγάκη απαθανατίζει την μικρή Μαρίνα να παίζει στη χιονισμένη αυλή του σπιτιού τους στα Μελίσσια

Η Ελένη Μενεγάκη απαθανατίζει την μικρή Μαρίνα να παίζει στη χιονισμένη αυλή του σπιτιού τους στα Μελίσσια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία “Ελπίδα“, η οποία από το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου “σφυροκοπά” την Αττική, με χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Ενώ ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η κίνηση στους δρόμους με αποτέλεσμα να σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις στους δρόμους, με πολλούς να δυσκολεύονται να πάνε στις δουλειές τους.

Μπορεί η “Ελπίδα” να έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο οδικό και όχι μόνο δίκτυο της χώρας, ωστόσο χαρίζει και μαγευτικές εικόνες, ανάλογες με αυτές που μας είχε δώσει έναν χρόνο πριν η κακοκαιρία “Μήδεια”.

Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που βγήκαν για λίγο έξω, αψηφώντας το κρύο για να απολαύσουν το χιόνι, ανάμεσα σε αυτούς και πολλοί Έλληνες celebrities.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένειά της, που το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε το παιχνίδι με τα χιόνια από νωρίς και μάλιστα απαθανάτισε τη μικρή Μαρίνα με τον σκυλάκι της, Σούμο, να απολαμβάνουν ξένοιαστες στιγμές στην χιονισμένη αυλή του σπιτιού τους στα Μελίσσια.

«Η ΜΑΡΙΝΑ και ο Σούμο παίζουν στον χιονισμένο μας κήπο ! Τόσα χρόνια εδώ δεν νομίζω πως έχω δει πιο πολύ χιόνι !», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στην λεζάντα του post της.