Όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για τη Χριστίνα Μπόμπα και το βίντεο με τα δίδυμα στο αεροδρόμιο

Όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για τη Χριστίνα Μπόμπα και το βίντεο με τα δίδυμα στο αεροδρόμιο

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για τη Χριστίνα Μπόμπα. Ενώ παράλληλα απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια, με αφορμή το βίντεο με τις κόρες τους στον ιμάντα των αποσκευών στο αεροδρόμιο της Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Η Χριστίνα στεναχωρήθηκε με αυτό. Έχουμε συνηθίσει να μιλάει ο κόσμος για εμάς και είναι και κάτι θεμιτό. Όταν αναφέρονται όμως στα παιδιά και στην οικογένεια, εκεί μπορεί να μας πειράξει λίγο παραπάνω. Περιμένουμε την κάθε άποψη, αλλά έχουμε και εμείς το δικαίωμα κάποιες φορές να την δεχόμαστε και κάποιες όχι. Είναι ωραίο να αναγνωρίζεις τα λάθη σου», εξήγησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όσον αφορά τη σχέση του με τη Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης εξομολογήθηκε: «Η Χριστίνα ήταν η πρώτη γυναίκα της ζωής μου, “δεν έχω υπάρξει με άλλη”. Ποτέ! Γεννήθηκα για την Χριστίνα. Το λέω πάντα και στην Χριστίνα, εκείνη επιμένει και θέλει να μάθει για το παρελθόν μου. Εγώ δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να την ρωτήσω και αλήθεια δε με ενδιαφέρει κιόλας. Οι άνθρωποι αλλάζουν και εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται από την στιγμή που με γνώρισε και μετά, όποτε το ποιος άνθρωπος ήταν παλιά δεν με ενδιαφέρει. Με την γυναίκα μου και την οικογένειά μας είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, περνάμε όμορφες οικογενειακές στιγμές και περνάμε τέλεια».