Όσα είπε η Βάσω Λασκαράκη για το Instagram, το Λευτέρη Σουλτάτο και το λόγο που απέχει από το θέατρο από το 2014

Όσα είπε η Βάσω Λασκαράκη για το Instagram, το Λευτέρη Σουλτάτο και το λόγο που απέχει από το θέατρο από το 2014

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, το Instagram, αλλά και τον λόγο που απέχει θεατρικά από το 2014.

«Στο Instagram έχω 770,000 χιλιάδες ακόλουθους. Απαντάω. Δέχομαι πολλά μηνύματα, θετικά, αρνητικά, στενάχωρα. Πολλές φορές φοβάμαι να απαντήσω σε κάποια από αυτά, γιατί φοβάμαι να αυτό που θα πω είναι λάθος ή σωστό», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Ενώ σχετικά με την θεατρική της αποχή, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι πλέον κάθε πρόταση που της γίνεται τη σκέφτεται σοβαρά προκειμένου να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι.

«Έχω καλομάθει τα τελευταία χρόνια να μην λείπω από το σπίτι τα βράδια, να έχω τα Σαββατοκύριακα. Ταξιδεύουμε πολύ, πηγαινοερχόμαστε Κρήτη, κάνουμε ταξίδια, αυτά θα τα ξεχάσουμε αν ξεκινήσω θέατρο», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη και πρόσθεσε: «Πηγαίνω συνέχεια στην Κρήτη, έχουμε το σπίτι μας εκεί και είναι και τα παιδιά του Λευτέρη. Δεν έχει μαγαζί αλλά έχει αναλάβει κάποια μαγαζιά ως σεφ, οπότε από 1 Απριλίου μέχρι τον Οκτώβριο θα πηγαινοέρχεται συνεχώς».

Όσον αφορά την πεθερά της, η ηθοποιός είπε: «Έχει τρομερό χιούμορ, περνάμε τέλεια. Μια στιγμή που είδατε στο Instagram, τυλίγαμε ντολμαδάκια με τη συννυφάδα μου και η πεθερά μου μας κοίταζε με αστείο ύφος γιατί στη Θεσσαλονίκη τα έφτιαχναν διαφορετικά. Έχει τρομερό χιούμορ!».