Όσα είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για το Έτερος Εγώ και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με το Maestro στο Netflix

Όσα είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για το Έτερος Εγώ και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με το Maestro στο Netflix

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4, βρέθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σειρά «Έτερος Εγώ» αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός και το Netflix έδωσαν τα χέρια για το Maestro και από 19 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα σε Ελλάδα και Κύπρο.

«Χάρηκα πάρα πολύ που το Maestro θα παιχτεί στο Netflix. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το αξίζει, έχει δουλέψει όσο λίγοι, και οι δουλειές του είναι μια και μια. Χίλια μπράβο. Είναι από τα πιο χαρούμενα νέα. Επειδή δεν έχω δει τη σειρά γιατί βρίσκομαι στο θέατρο εκείνη την στιγμή, θα το δω στο Netflix. Όποιος δεν χαρεί με την επιτυχία του Χριστόφορου είναι κομπλεξικός. Πρέπει να είσαι κουτός», είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Μάλιστα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκε και στη σειρά Έτερος Εγώ, όπου είχε συζητηθεί η συμμετοχή του στο Netflix, δηλώνοντας: «Πάντα το ονειρευόμουν. Όταν το ονειρευτήκαμε και με τον Σωτήρη Τσαφούλια ήταν για να μπορεί η Ελλάδα μας να μπει εκεί και να έχει σημαντικό ρόλο. Δεν τρελάθηκα που το Έτερος Εγώ δεν μπήκε στο Netflix, αλλά εμένα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και αυτό ήταν το να γίνει η το Έτερος Εγώ».