Όσα είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης για το “Σασμό”, τον πρώτο ρόλο που του προτάθηκε, το bullying και η σύντροφός του

Όσα είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης για το "Σασμό", τον πρώτο ρόλο που του προτάθηκε, το bullying και η σύντροφός του

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου, παραχώρησε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο ηθοποιός που εκτός από τον «Σασμό», τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ», ανέφερε:

«Έχει την πρόκλησή του ο μονόλογος. Έχει δυσκολίες ο μονόλογος, η μεγαλύτερη είναι ότι μπαίνεις στο θέατρο και δεν έχεις να συναντήσεις κανέναν συνάδελφο. Μπαίνεις στο καμαρίνι και είσαι μόνος σου. Αυτό είναι δύσκολο. Αλλά έχει και τη γοητεία του… Υπάρχει σκοταδισμός σήμερα. Εκφράζεται πιο ύπουλα. Όταν επιτρέπεις στον κόσμο να εκφράζεται με τέτοια βιαιότητα και οι ίδιοι να λέμε στον εαυτό μας ότι αυτό επιτρέπεται. Είναι πολύ σκοτεινό και δυσοίωνο. Χρησιμοποιούμε όρους όπως η δημοκρατία, χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε αυτό το καινούργιο. Και υπερασπιζόμαστε πράγματα τα οποία όταν δεν μας συμφέρει την επόμενη μέρα, τα αναιρούμε».

Μάλιστα, ο Ορφέας Αυγουστίδης στη συνέχεια αποκάλυψε: «Έχω αντιμετωπίσει bullying από συνάδελφο μου στο ξεκίνημα μου, πριν καλά καλά τελειώσω τη σχολή».

Όσον αφορά τη συμμετοχή του και τις εξελίξεις στη σειρά «Σασμός», ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Γοητεύτηκα με τον ρόλο του Αστέρη γιατί ήταν πολύ απαιτητικός. Στην αρχή, αρκετούς μήνες πριν τον «Σασμό» η σύνθεση ήταν διαφορετική. Μου είχαν προτείνει τον ρόλο του Μαθιού. Άλλο πράγμα, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί να μην είναι ο Δημήτρης Λάλος. Ο Αστέρης δεν θέλει να πει την αλήθεια για τον Πετρή. Θέλει να ελευθερωθεί αλλά θα μείνει πιστός στην απόφασή του. Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωσή του. Ο Αστέρης και η Αργυρώ με κάποιον τρόπο θα είναι μαζί. Ό,τι και αν συμβεί με κάποιον τρόπο θα υπάρξει κάποια ένωση. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν».

Ενώ σχετικά με τη σύντροφό του Γεωργία, ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκάλυψε: «Με τη σύντροφο μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Είμαι ακόμα παράφορα ερωτευμένος με την Γεωργία. Ο ερχομός του γιου μας τα φώτισε όλα, με έκανε να την αγαπήσω περισσότερο. Περνάω πολύ χρόνο με τον γιο μου, χάνω μόνο το μπάνιο του το βράδυ. Στην αρχή ήμασταν όλη μέρα μαζί, μετά ξεκίνησα να δουλεύω».