Όσα είπε ο Μιχάλης Σαράντης για τη γνωριμία του με την Μαίρη Μηνά και τον ερχομό της κόρης τους

Όσα είπε ο Μιχάλης Σαράντης για τη γνωριμία του με την Μαίρη Μηνά και τον ερχομό της κόρης τους

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε ο Μιχάλης Σαράντης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία με την Μαίρη Μηνά, στην κόρη τους που ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2022, την απώλεια της μητέρας του, αλλά και την περίοδο που ο ίδιος κέρδισε το Βραβείο Χορν.

«Δεν κοιμάμαι. Δεν κοιμόμαστε. Η μικρή είναι πέντε μηνών και τώρα είμαστε στο στάδιο που έχει το άγχος του αποχωρισμού μόλις φεύγουμε από δίπλα της, όταν κοιμάται. Δεν κάθεται στο κρεβάτι της, πάνω μας. Δεν κοιμόμαστε. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω κορίτσι. Έχω μεγαλώσει σε οικογένεια γυναικοκρατούμενη, οπότε κάπως ήθελα να έρθει ένα κοριτσάκι ακόμα. Έχω τρεις αδερφές», είπε ο Μιχάλης Σαράντης για την πέντε μηνών κορούλα του, που του έχει κλέψει την καρδιά.

«Την περίοδο που έχασα τη μαμά μου ήμουν θολωμένος. Όταν πήρα το βραβείο Χορν το χάρηκε η μαμά μου, πήρε λίγες ημέρες ακόμη ζωής. Περνώντας από διάφορα δύσκολα πράγματα στη ζωή, αντιλαμβάνομαι ότι θέλω να κάνω τα πάντα με την ίδια συνέπεια. Δεν μπορώ αλλιώς εγώ. Τους κόμπους μας πρέπει να τους κόβουμε όσο μεγαλώνουμε», ανέφερε ο Μιχάλης Σαράντης.

Όσον αφορά τη γνωριμία με την Μαίρη Μηνά, ο ηθοποιός ανέφερε: «Με τη Μαίρη τα πάθαμε όλα μαζί. Η Μαιρούλα ήρθε στη ζωή μου μόνο για καλό. Από την πρώτη στιγμή που την είδα έφαγα σφαλιάρα. Την θαύμαζα και πριν την γνωρίσω. Γνωριστήκαμε στον “Απόστρατο” και όταν γινόταν το casting της ταινίας με πήρε η casting director και μου πρότεινε το ίδιο άτομο που πρότεινα για έναν ρόλο και αυτό το άτομο ήταν η Μαίρη. Χωρίς να την ξέρω και χωρίς να έχω στο μυαλό μου οτιδήποτε σε σχέση με το ερωτικό πεδίο. Την πρότεινα επειδή την εκτιμούσα και της πήγαινε πολύ και ο ρόλος.

Τώρα την θαυμάζω και για έναν άλλο λόγο πιο ουσιαστικό. Η Μαίρη μέρα με τη μέρα γίνεται μια εξαιρετική μητέρα, μαγική μητέρα με πολλές δυνάμεις που ούτε η ίδια ήξερε πως έχει. Εγώ έχω αναλάβει αυτή την περίοδο τα της δουλειάς και η Μαίρη είναι στο σπίτι. Επιστρέφει σύντομα και θα παίξουμε μαζί το καλοκαίρι. Αυτές τις ημέρες τη θαυμάζω κάθε μέρα και πιο πολύ, γιατί οι δυνάμεις της είναι αδιανόητες. Περνάμε φανταστικά, αλλά είναι πολύ δύσκολό να έχεις ένα μικρό παιδί στο σπίτι και κυρίως με τον ύπνο».