Ο Harry Styles διέκοψε τη συναυλία του και βοήθησε φαν να πει στους γονείς της ότι είναι γκέι

Ο Harry Styles διέκοψε τη συναυλία του και βοήθησε φαν να πει στους γονείς της ότι είναι γκέι

Οι συναυλίες του Harry Styles δεν σταματούν ποτέ να έχουν εκπλήξεις και απρόοπτα.

Μετά τις προτάσεις γάμου, το σκίσιμο του παντελονιού και τη μπίρα στο παπούτσι, ο 29χρονος τραγουδιστής έγινε και πάλι viral.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου στη Μελβούρνη, μία γυναίκα που βρισκόταν στις μπροστινές θέσεις του κοινού, είχε φτιάξει ένα μικρό πίνακα, απευθύνοντας μία έκκληση στον Style, να τη βοηθήσει να κάνει come out στους γονείς της, που ήταν επίσης στη συναυλία.

Η Fauve, όπως είναι το όνομα της κοπέλας, έγραφε στον πίνακα: «Βοήθησέ με να “αποκαλύψω ότι είμαι γκέι” Η μαμά είναι δίπλα μου, ο μπαμπάς είναι στο επίπεδο 2, τμήμα 41».

Μάλιστα, εκείνος το είδε και δευτερόλεπτα μετά, προειδοποίησε το κοινό να προετοιμαστεί καθώς βοήθησε μια θαυμάστρια να «βγει από την ντουλάπα», να πει δηλαδή στους γονείς της ότι είναι γκέι.

Έτσι ο Harry Styles διάβασε την πινακίδα δυνατά και είπε: «Θα θέλατε να περάσουμε από τη διαδικασία του “Love On Tour” στο coming out μας; είπε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε αυτό έτσι, οπότε προετοιμαστείτε. Όλα θα είναι ανάποδα».

Στη συνέχεια ο Styles ζήτησε «μουσική για coming out» και μετά «Θα εκδηλωθούμε σήμερα. Ανέβα στους ουρανούς της ελευθερίας Fauve, διασκέδασε».