Όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη σχέση 28 ετών με τη Μαρέβα, τα δώρα που της κάνει και το ενδεχόμενο να γίνει παππούς

Όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη σχέση 28 ετών με τη Μαρέβα, τα δώρα που της κάνει και το ενδεχόμενο να γίνει παππούς

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου, παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη, αλλά και στις δυσκολίες που πέρασε ο γάμος τους.

«Με τη Μαρέβα είμαστε μαζί από το 1995 με ένα μεγάλο διάλειμμα βέβαια, που έκανε όμως τη σχέση μας πιο ισχυρή. Το γυαλί ξανακόλλησε, γιατί δεν είχε σπάσει. Παρότι ήμασταν σε διάσταση δεν μιλήσαμε ποτέ άσχημα ο ένας για τον άλλο, ψαχτήκαμε και οι δύο γιατί χάλασε η σχέση μας την πρώτη φορά, κάναμε την αυτοκριτική και όταν βρεθήκαμε ξανά μαζί ήμασταν πολύ καλύτερα. Ναι η Μαρέβα είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου, την εκτιμώ, της αναγνωρίζω τον δυναμισμό της, είναι ένα στήριγμα. Έχει κάνει στην άκρη τα επαγγελματικά της βήματα, γιατί υπάρχουν ασυμβίβαστα. Όχι νομικά, ουσιαστικά ασυμβίβαστα. Και είμαι τυχερός που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή μου.

Εννοείται ότι της κάνω δώρα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να έχει παράπονα. Μερικές φορές νομίζω πως έχει μεγαλύτερη αξία αυτά τα λουλούδια από το πουθενά, μια κάρτα που θα στείλεις ή και ένα απλό μήνυμα που ο άλλος δεν το περιμένει. Αυτά τελικά έχουν μεγαλύτερη αξία σε μια σχέση. Και τα δώρα γίνονται, απλά πρέπει να λένε κάτι. Να μη γίνονται μόνο για να γίνονται. Η οικονομική αξία δεν έχει τόσο αξία όσο ο συμβολισμός του κάθε δώρου» εξομολογήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όσο για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνω παππούς. Η Σοφία είναι 26, ο Κωνσταντίνος 25. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Μου φαίνεται παράξενο γιατί αισθάνομαι πολύ νέος, αλλά από την άλλη πιστεύω ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία. Πιστεύω ότι είναι αλήθεια αυτό που λένε, ότι τα εγγόνια φέρνουν μια δεύτερη νεότητα».