Κυριάκος Μητσοτάκης: «Διασκεδάζω πολύ με το TikTok, μου επιτρέπει να…»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Διασκεδάζω πολύ με το TikTok, μου επιτρέπει να...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου, παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την ενασχόλησή του με το TikTok και τα επιτυχημένα βίντεο που ανεβάζει.

«Βλέπουμε τον τελευταίο καιρό να έχετε κάνει ένα επικοινωνιακό άνοιγμα στους νέους. Όχι απλά έχετε λογαριασμό TikTok, αλλά ανεβάζετε και συνέχεια και επικοινωνείτε πάρα πολύ. Ήταν δική σας ιδέα να μπείτε σε αυτό το μέσο ή σας το είπαν οι επικοινωνιολόγοι σας, είτε τα παιδιά σας;» ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Κατερίνα Καινούργιου.

Ενώ από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός τόνισε: «Κοιτάω τη συνεργάτιδά μου την Κύρα, η οποία επέμενε πάντα πολύ ότι το TikTok είναι ένα μέσο εξαιρετικά δυνατό, που μας επιτρέπει να επικοινωνήσουμε με νέους, που μπορεί να μην είναι στην τηλεόραση ή να μην διαβάζουν εφημερίδες, ή να μην είναι καν στα πιο παραδοσιακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν σου κρύβω ότι το διασκεδάζω πάρα πολύ. Είναι ένα πολύ άμεσο μέσο, το οποίο μου επιτρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να μεταφέρω τα μηνύματά μου, αλλά μερικές φορές να παρουσιάσω και μια πλευρά του χαρακτήρα μου ίσως λίγο πιο ευχάριστη, πιο χαλαρή, πιο χιουμοριστική.

Πιστεύω ότι υπάρχει ένας μεγάλος κίνδυνος στη δική μας τη δουλειά, να παίρνει κανείς τον εαυτό του πάρα πολύ στα σοβαρά. Είναι πολύ σοβαρή η δουλειά μου, την κάνω με πολύ μεγάλο επαγγελματισμό, αλλά νομίζω ότι αυτές οι χαλαρές στιγμές, όπου μπορούμε να παίρνουμε μια απόσταση από τον εαυτό μας, ενίοτε και να αυτοσαρκαζόμαστε λίγο, μόνο καλό μας κάνει».