Όσα είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για το λόγο που έχασε κιλά και τις καταχρήσεις

Όσα είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για το λόγο που έχασε κιλά και τις καταχρήσεις

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις κατά καιρούς καταχρήσεις που έχει κάνει, ενώ αποκάλυψε πως έχασε κάποια κιλά μετά από συμβουλή του γιατρού του.

«Είχα περάσει κάποια θεματάκια υγείας αλλά τα είχα ξεπεράσει. Έχασα κάποια κιλά γιατί με τρομοκράτησε ο γιατρός μιας και μεγαλώνω. Μου είπε “πάτησες τα 60, αλλάζεις lifestyle, δε μπορείς να είσαι σε αυτά τα κιλά”.

Στα 40 πέρασα κρίση ηλικίας και πλέον είμαι συμφιλιωμένος. Εντάξει, κανένας δε θέλει να γερνάει. Αν μπορούσαμε να ζούμε 400 χρόνια για παράδειγμα, θα ήταν μαρτύριο η ζωή. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα ήθελα να πάω στα 45-50.

Αυτά που έχεις ζήσει σε μικρή ηλικία, θες να τα ξαναζήσεις με άλλη ωριμότητα. Αν και εγώ τις βλακείες τις έχω κάνει στα 50.

Θα τα έκανα όλα όπως τα έχω κάνει. Θα άλλαζα μόνο ένα δυο πράγματα, σε επαγγελματικό επίπεδο. Στο προσωπικό θα ήθελα να πληγώνω λιγότερο.

Το μόνο παράπονο που θα είχε σήμερα ο Ιεροκλής θα ήταν σε επίπεδο γυμναστικής, διατροφής και καταχρήσεων. Δεν τον πρόσεξα τον εαυτό μου καθόλου. Ναρκωτικά είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει. Όλα τα άλλα τα έκανα κατά καιρούς σε υπερθετικό βαθμό.

Δηλαδή και το κάπνισμα και το αλκοόλ. Το αλκοόλ έχει βέβαια πολλά χρόνια που το έλεγξα. Το φαγητό δεν χρειάζεται να το πω, φαίνεται. Και ξενύχτι. Ήταν όμως κι απολαυστικό. Όταν φτάσεις στα όρια της κατάχρησης και το μαζέψεις κάποια στιγμή, όπως με ορισμένα πάθη σου, τύπου τζόγος κλπ, λες καλά που το πέρασα. Αν δεν… Δεν έχω παράπονο γιατί αν εξαιρέσω την νικοτίνη και την καφεΐνη, είναι οι μόνες πια εξαρτήσεις» δήλωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.