Όσα είπε ο Γιώργος Σαμπάνης για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό και τη σχέση του με το Snik

Όσα είπε ο Γιώργος Σαμπάνης για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό και τη σχέση του με το Snik

Στην πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη στο «Έναστρον», βρέθηκε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό και τον οδήγησε στην αναβολή της πρεμιέρας, ενώ ρωτήθηκε και για τη συνεργασία και τη σχέση του με τον Snik.

«Ο κορονοϊός ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση για πάρα πολλούς λόγους. Ζορίστηκα λιγάκι. Ευτυχώς δεν πήγα στο νοσοκομείο, γιατί είχα κάνει το εμβόλιο, οπότε ήμουν λίγο πιο χαλαρά. Πέρα από την κατάσταση της υγείας μου είναι πάρα πολύ άσχημο 160 εργαζόμενοι να περιμένουν να ανοίξει ο Σαμπάνης και ο Σαμπάνης να αρρωσταίνει τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα» είπε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ενώ όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Snik και την αντίδρασή του σε προ ημερών ερώτηση για τον ράπερ, ο Γιώργος Σαμπάνης ανέφερε:

«Αυτός ο κύριος που μου έκανε τις ερωτήσεις μου είπε αν λέμε καλησπέρα με τον Snik. Ήταν κακοπροαίρετος. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες ερωτήσεις. Τι σημαίνει αν λέω “γεια” με τον Snik. Τι θέμα προσπαθεί να βγάλει; Είναι πολύ άσχημο. Γιατί να μην χαιρετάω τον Snik; Έχουμε κάνει μαζί αφίσα και τραγουδάμε στο ίδιο μαγαζί. Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούσε η ερώτηση του».