Η Γη της Ελιάς συμπληρώνει 100 επεισόδια και 1,2 εκατομμύρια και πλέον τηλεθεατές!

Η Γη της Ελιάς συμπληρώνει 100 επεισόδια και 1,2 εκατομμύρια και πλέον τηλεθεατές!

 «Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»
ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 100 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ερωτεύτηκαν και απογοητεύτηκαν. Απατήθηκαν και συγχώρεσαν. Εκδικήθηκαν και μετάνιωσαν. Εξαπάτησαν και αποκαλύφθηκαν. Και αυτά είναι μόνο η αρχή…

 «Η γη της ελιάς» άρχισε την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου να ξεδιπλώνει τη συναρπαστική ιστορία της και απόψε συμπληρώνει 100 επεισόδια, έχοντας δημιουργήσει μια στενή σχέση ανάμεσα στους ήρωες της μικρής κοινωνίας της Μάνης και σε 1,2 εκατομμύρια και πλέον τηλεθεατές. Η μεγάλη παραγωγή του MEGA που υπογράφει η τριάδα των τηλεοπτικών επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου – Βάνα Δημητρίου – Κούλλης Νικολάου, καθήλωσε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τους τηλεθεατές με τη γρήγορη πλοκή, το έντονο σασπένς, τις απανωτές ανατροπές και τους πολυδιάστατους χαρακτήρες της, τους οποίους ενσαρκώνει ένα δυνατό cast.

Η ολοένα αυξανόμενη αγάπη του κόσμου για τη σειρά, την έχει εκτοξεύσει στους πίνακες τηλεθέασης και την έχει κάνει trending topic στα social media. «Η γη της ελιάς», στα πρώτα 100 επεισόδια, βρίσκεται σταθερά στις πρώτες προτιμήσεις των τηλεθεατών, με μέσο όρο 27,1% στο σύνολο του κοινού και κάλυψη που ξεπερνά τα 2,2 εκατομμύρια. Η επιτυχημένη σειρά του MEGA, από την πρεμιέρα της μέχρι σήμερα, ακολουθεί ανοδική τροχιά, με την τηλεθέαση να υπερβαίνει αρκετές ημέρες το 30% τον τελευταίο μήνα. «Η γη της ελιάς» απέδειξε τη δυναμική της και στο δυναμικό κοινό 18-54 όπου σημείωσε μέσο όρο 20,4%, στη διάρκεια των 100 επεισοδίων.

Στο Twitter, η απήχηση της σειράς είναι πρωτοφανής. Κάθε βράδυ μετάδοσής της «Η γη της ελιάς» είναι στις πρώτες θέσεις των trends, με τους χρήστες να σχολιάζουν φανατικά κάθε επεισόδιο. Ακόμη, τα sneak previews, τα αποσπάσματα και τα τρέιλερ της σειράς έχουν απήχηση που ξεπερνά κάθε φορά τους 500 χιλιάδες μοναδικούς χρήστες στα social media του MEGA.

«Η γη της ελιάς» έχει επίσης πιστό κοινό στο WEB TV του megatv.com και στο MEGA Play, τη νέα, υβριδική πλατφόρμα του σταθμού, όπου έχει ξεπεράσει τις 30 εκατομμύρια προβολές.

«Η γη της ελιάς» δίνει σταθερά το ραντεβού της, από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00, με καταιγιστικές εξελίξεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου 

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός 

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ 

Guest: Μαρία Φιλίππου 

Και οι:  Στέλα Φυρογένη , Στέφανος Κυριακίδης 

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου 

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου 

Guest star, Μάρω Κοντού 

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

 «Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»
ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ, ΣΤΙΣ 21:00

#GiTisElias