Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τους τελευταίους μήνες της ζωής του Στηβ Κακέτση

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τους τελευταίους μήνες της ζωής του Στηβ Κακέτση

Μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τον Στηβ Κακέτση που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στους τελευταίους μήνες της ζωής του επιχειρηματία, στην κηδεία του και στη σχέση του με την Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, γιατί ο Στηβ Κακέτσης ήταν μόνο 73 ετών –και στα 73 πια ένας άνθρωπος είναι νεότατος- στενοχωριέσαι. Κι εγώ στενοχωριέμαι πάρα πολύ γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, γιατί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάναμε πολλή παρέα.

Έφυγε χθες το μεσημέρι. Πριν από έναν μήνα περίπου έπαθε ένα εγκεφαλικό. Ενημερώνεται ο κόσμος και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Υγεία. Μπαίνοντας στην πόρτα του Υγεία, παθαίνει δεύτερο εγκεφαλικό. Κι ενώ το πρώτο εγκεφαλικό ήταν πιο ελαφρύ, και ο ίδιος ενημέρωσε ότι δεν ήταν καλά και έτσι τον πήγαν στο νοσοκομείο, με το που περνάει την πόρτα του νοσοκομείου παθαίνει το δεύτερο εγκεφαλικό. Εκεί τα πράγματα ήταν δύσκολα. Για μία εβδομάδα τον κράτησαν στο νοσοκομείο κι έκαναν ό,τι μπορούσαν. Είπαν στη συνέχεια ότι η υγεία του δεν κινδυνεύει ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Τα οικονομικά δεν θα τα πω εγώ γιατί αφορούν τις οικογένειες. Τον μετέφεραν σε άλλο ίδρυμα.

Μάλλον τη Δευτέρα θα γίνει η κηδεία, ο γιος του δεν είναι στην Ελλάδα. Ο Μάκης ήταν στην Αμερική, εκεί όπου ασχολείται με τα οικονομικά και έχει μία ωραία οικογένεια. Είναι ο γιος που απέκτησε με την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έχουμε περάσει μέρες και νύχτες μαζί να μου εξομολογείται τον έρωτά του για την Κατιάνα Μπαλανίκα και την Άντζελα Δημητρίου. Τους έζησα και πολύ μαζί με την τελευταία του σύντροφο, την Αννίτα.

Τον έζησα στην ακμή του που όλοι πήγαιναν και τον έγλειφαν. Πήγαιναν στο μαγαζί του από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες κάθε μέρα, φιλίες, με τζετ και τραγουδιστές πήγαιναν καθημερινά, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και υπουργοί. Όταν τα τελευταία χρόνια η ζωή του πήρε μια αντίθετη στροφή και μορφή, έφυγαν σιγά σιγά όλοι από το πλευρό του. Τον εγκατέλειψαν οι άνθρωποι που ήταν δίπλα του στα δυνατά του με αποτέλεσμα να πουλήσει ένα σκάφος που το είχε πάρει 1 εκ. και το πούλησε 200 – 300 χιλιάρικα. Το σκότωσε για να ξεχρεώσει. Πούλησε και το σπίτι του στον Άλιμο.

Πολλοί λίγοι άνθρωποι ήταν στο πλευρό του και παρότι είχαν χωρίσει με την Κατιάνα Μπαλανίκα, εκείνη ήταν στο πλευρό του με την Αννίτα. Καταλάβαινε λίγο. Όλο αυτό το διάστημα δεν είχε πλήρη επαφή ο Στηβ και το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι επειδή ήταν πολύ μάγκας άντρας, ο ίδιος είχε αντιληφθεί την μεγάλη του πτώση και την οικονομική και την ψυχολογική και η υγεία του είχε κλονιστεί. Δεν μπορούσε να το αντέξει. Κυριολεκτικά πέθανε από τη στεναχώρια του», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.