Όσα είπε ο Γιώργος Αλκαίος για την απόφαση του να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και το λόγο που μετακόμισε στην Μήλο

Όσα είπε ο Γιώργος Αλκαίος για την απόφαση του να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και το λόγο που μετακόμισε στην Μήλο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε ο Γιώργος Αλκαίος.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή του σήμερα, για την απόφαση να μετακομίσει στη Μήλο και να αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

«Όταν παρατηρείς τα σημάδια, γιατί η εποχή είναι της γρηγοράδας, σε οδηγούν κανονικά εκεί που πρέπει να φτάσεις. Τελείωσα την Eurovision, έχασα τη γιαγιά μου, ήταν μία πολύ περίεργη και δύσκολη κατάσταση, γιατί χτύπησε διαφορετικό νεύρο απ’ ότι περίμενα. Και μπαίνοντας σε μια τέτοια κατάσταση είπα ότι δεν έχω να πω κάτι άλλο. Έχω κάνει τα άλμπουμ μου, έχω πάρει χρυσούς, πλατινένιους δίσκους, έχω κάνει καταπληκτικές αποτυχίες, έχω κάνει εξαιρετικές επιτυχίες… Τα έχω ζήσει όλα», είπε ο Γιώργος Αλκαίος.

Όσο για την απόφασή του να μετακομίσει στην Μήλο, είπε: «Στη Μήλο γεννήθηκε η γιαγιά μου και παρακαλούσε συνέχεια. Μου έλεγε “πήγαινε στο νησί μου να το δεις”. Πήγαινα διακοπές. Με στήριξε πάρα πολύ ο ξάδελφός μου, η ξαδέλφη μου και η κόρη τους. Η πρώτη χρονιά ήταν απεγκλωβισμός, πέρασα πολύ ωραία. Μετά μπήκε στη ζωή μου το διάβασμα και είχα πράγματα να ασχοληθώ. Είχα “πετάξει” τα πράγματα του στούντιο στην αποθήκη και είπα “δεν θα τα ανοίξεις”».