Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Μάρκος Σεφερλής μου δίνει ένα χέρι να με σηκώσει και να με κρατήσει στη ζωή»

Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Μάρκος Σεφερλής μου δίνει ένα χέρι να με σηκώσει και να με κρατήσει στη ζωή»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος και αποκάλυψε πως ο Μάρκος Σεφερλής επικοινώνησε μαζί του μετά την δικαστική τους διαμάχη.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως ο Μάρκος Σεφερλής του πρότεινε να συμμετέχει στο επόμενο έργο που θα ανεβάσει.

«Έψαχνα να βρω έναν δικηγόρο και χτύπησε το τηλέφωνο στο σπίτι μου, το σήκωσα και ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. Του είπα ότι σας ζητώ συγγνώμη και μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται να μου πεις αυτό το πράγμα. Μου είπε ότι να πάρει τηλέφωνο ο δικηγόρος σου γιατί θα γίνει τελικά η ανάκληση.

Αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά γιατί όχι απλά με βοηθάει σε αυτήν την περίπτωση, αλλά δίνει ένα χέρι να με σηκώσει και να με κρατήσει στη ζωή και να ξεκινήσουν τα όνειρά μου πάλι από την αρχή. Έτσι, τον ευχαρίστησα αλλά μου είπε ότι μισό λεπτό έχω κάνει να σου προτείνω. Τα έχασα τελείως. Μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει και να με πάρει στο θίασο σε έναν πολύ ωραίο ρόλο. Πετάω στα σύννεφα» ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω και δεν το περίμενα πραγματικά. Περίμενα το πολύ να γίνει η ανάκληση. Έμεινα άναυδος για λίγο. Ούτε το περίμενα να γίνει. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη γιατί ολοκληρώνεται η επανένταξή μου, μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία και με τη δουλειά και με τα θέματα υγείας μου. Θέλω να σκέφτομαι ότι αυτή η δουλειά θα είναι έναν άνοιγμα ψυχών με αρχή και πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή».