Όσα είπε η Βαλέρια Κουρούπη για την συγκατοίκηση με τον πρώην σύζυγό της, τις οικονομικές δυσκολίες και τη σχέση με τον 18χρονο γιο της

Όσα είπε η Βαλέρια Κουρούπη για την συγκατοίκηση με τον πρώην σύζυγό της, τις οικονομικές δυσκολίες και τη σχέση με τον 18χρονο γιο της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας“, παραχώρησε η Βαλέρια Κουρούπη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο της καραντίνας κατά την οποία είχαν αποφασίσει λόγω οικονομικών δυσκολιών να συγκατοικήσουν με τον πρώην σύζυγό της.

«Υπήρξε περίοδος που συγκατοικούσα με τον πρώην σύζυγό μου. Ήρθε ο covid και εμείς οι καλλιτέχνες εκείνο το 8μηνο ήμασταν χωρίς εισόδημα. Δεν παίρναμε ούτε το επίδομα. Όσο και να χωρίζουν οι ζωές δυο ανθρώπων, δεν πετάς έναν άνθρωπο στο δρόμο ειδικά όταν έχεις κι ένα παιδί και αγαπιέστε και δεν έχει πληγώσει βάναυσα ο ένας τον άλλο.

Όταν χωρίζεις θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου αλλά κάναμε λίγο την καρδιά μας πέτρα. Ήμασταν μαζί, είχαμε χωρίσει, έψαχνε ο Νίκος σπίτι και εκείνη την περίοδο ήρθε ο covid. Το σπίτι επειδή έχει έναν χώρο να χωριστούμε, έμενε πάνω αλλά είχαμε κοινές κουζίνες κτλ. Δεν ήταν άσχημα. Εμένα μου έλεγαν ότι είμαστε Σουηδία αλλά δεν είμαστε και άνθρωποι να πετάμε τον άλλο στον δρόμο» είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

Μάλιστα, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον γιο της που πλέον είναι 18 ετών, τον οποίο όπως λέει καμαρώνει και χαίρεται που δεν θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο αλλά ούτε και με τη μουσική παρότι έχει πολύ ταλέντο σε αυτή.

Ενώ λίγο αργότερα, η Βαλέρια Κουρούπη αναφέρθηκε και στη νοοτροπία που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στον χώρο της δουλειάς της να επιλέγονται άτομα με βάσει το πόσους ακόλουθους έχουν στα social media.

«Έχω ακούσει πολλές φορές ότι πρέπει να πάρουν κάποιον σε δουλειά γιατί έχει πολλούς followers αλλά δε νομίζω ότι έχει φέρει ποτέ νούμερα ή έχει κόψει εισιτήρια άνθρωπος απλώς επειδή έχει followers… H εμπειρία μου, μού δείχνει ότι άνθρωποι με πολλούς followers δεν φέρνουν νούμερα ούτε κόβουν εισιτήρια» είπε η Βαλέρια Κουρούπη.