Όσα είπε η Νικολέτα Βλαβιανού για το τεράστιο χρηματικό ποσό που της έδιναν για μια γυμνή φωτογράφιση και ο λόγος που αρνήθηκε

Όσα είπε η Νικολέτα Βλαβιανού για το τεράστιο χρηματικό ποσό που της έδιναν για μια γυμνή φωτογράφιση και ο λόγος που αρνήθηκε

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, παραχώρησε η Νικολέτα Βλαβιανού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαμάχη με τη wikipedia και στο ποσό που της είχε προταθεί για μια γυμνή φωτογράφηση.

«Είμαι ευτυχής με την παρουσία μου στο “Dogville”. Το έργο μιλά για την βιαιότητα του σήμερα και την αδιαφορία πολλών σε αυτή. Έχουμε πολλούς νέους ανθρώπους στο κοινό. Δεν μ’ αρέσει καθόλου το ψέμα. Είμαι φιλαλήθης. Όταν αντιλαμβάνομαι ότι μου λένε ψέματα κόβω «μαχαίρι» τις σχέσεις. Το ψέμα με τρελαίνει», είπε η Νικολέτα Βλαβιανού και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει αξιοκρατία στον χώρο μας. Όλο αυτό μπερδεύεται και δημιουργούνται μπερδεμένες σχέσεις. Γνωστός σκηνοθέτης μου έκανε bullying. Έπαιρνε τηλέφωνο και με έκοβε από δουλειές. Συνέβη και σε άλλους. Άλλοι υπέκυψαν, άλλοι όχι. Δεν παρατάω τον πόλεμο. Μπήκα στο Εθνικό επί Κούρκουλου και έκατσα 6 σεζόν, αλλά ξέρω περιπτώσεις ανθρώπων που πήγαν σπίτι τους. Η Μιμή Ντενίση εκτός από συνάδελφος είναι και πολύ καλή φίλη. Η Μιμή Ντενίση μου έχει πει για την νέα της τηλεοπτική δουλειά. Θα δούμε το πότε και το πώς θα γίνει. Θα είναι ευτυχής συγκυρία».

Όσο για τη “διαμάχη” της με τη wikipedia, η Νικολέτα Βλαβιανού ανέφερε: «Υπάρχει νεολαγνεία στα πράγματα. Δεν είναι ωραίο και καλό για τη δουλειά μου να μπαίνει κάποιος στο διαδίκτυο και να βλέπει μια ηλικία 6 – 7 χρόνια μεγαλύτερη. Αν ήμουν στην ηλικία που αναφέρει το wikipedia θα έπρεπε να έχω πάρει σύνταξη. Δεν είναι θέμα αισθητικής, αλλά πρακτικό».

Ενώ κλείνοντας, η Νικολέτα Βλαβιανού δήλωσε: «Ήμουν πιτσιρίκα όταν μου είχε προταθεί γυμνή φωτογράφιση από το Playboy. Δεν ήταν ηθικοπλαστικό το θέμα, αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ να πάω στο μανάβη και να πω “μου βάζετε ένα κιλό μήλα;” και την προηγουμένη μέρα να είχε κυκλοφορήσει ένα περιοδικό με το στήθος μου σε γυμνή θέα. Δυο εκατομμύρια δραχμές, αν θυμάμαι καλά, μου είχαν προταθεί για να κάνω τη γυμνή φωτογράφιση. Υπήρχε ταρίφα σε αυτό».