Όσα είπε η Μαρία Κίτσου για το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει και την περιπέτεια υγείας της μητέρας της

Όσα είπε η Μαρία Κίτσου για το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει και την περιπέτεια υγείας της μητέρας της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε η Μαρία Κίτσου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχή της τη φετινή σεζόν, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αύτη και η μητέρα της.

«Από πολύ πριν είχα αποφασίσει να ξεκουραστώ τον χειμώνα μετά από 3 χρόνια γυρισμάτων και θεάτρου. Οπότε έκατσα, συντονίστηκα και βρήκα το κέντρο μου, διάβασα, είδα θέατρο και ταινίες. Κάποια στιγμή βαρέθηκα. Ταξίδεψα στην Ισπανία, την γύρισα. Μου αρέσει η σύνδεση των Ισπανών με το πάθος, τον πόθο, το θάνατο, είναι μια χώρα γεμάτη ένστικτα. Δυστυχώς δεν είδα τίποτα στην τηλεόραση, ήθελα να αποτοξινωθώ. Έβγαλα από πάνω μου μεγάλο ψυχικό φορτίο και φρόντισα τον εαυτό μου. Ήταν χρήσιμο διάλειμμα. Δούλευα από τις 6:30 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, στη συνέχεια διάβαζα και κοιμόμουν 3-4 ώρες την ημέρα», είπε η Μαρία Κίτσου και συνέχισε:

«Πέρασα 2 φορές Covid. Η δεύτερη με ισοπέδωσε, και από πέρσι τον Ιούλιο που αρρώστησα δεν έχω ξαναβρεί τη γεύση και την όσφρηση μου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τρώω, δεν μυρίζω τα λουλούδια. Αν πάρει φωτιά το σπίτι μου θα το πάρω χαμπάρι από τον καπνό, δεν θα το μυρίσω».

Όσον αφορά την περιπέτεια που είχε με την υγειά η μητέρα της, η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε: «Πέρσι κόντεψα να χάσω τη μητέρα μου, ήταν πολύ σοβαρά και οριακά με την υγεία της και αυτό με συγκλόνισε, έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να γίνει καλά. Η μητέρα μου δεν έχει ακόμη επανέλθει πλήρως, έχει διάφορα θέματα υγείας.

Αλλά και μόνο στη σκέψη ότι θα μπορούσα να τη χάσω είχα τρελαθεί. Μου έτυχαν όλα μαζί, γυρίσματα, πρόβες, μπήκε η μητέρα μου στο νοσοκομείο, έτρεχα για όλα, γέμισε το σώμα μου με ψωρίαση, την έχω ως αυτόνομο από παιδί. Άρχισα ειδικές ενέσεις για την ψωρίαση και έχω καθαρίσει, είναι θέμα ψυχοσωματικό από το άγχος και τη στενοχώρια»