Όσα είπε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για το λόγο που επέστρεψε στην Ελλάδα και τις σκέψεις για δημιουργία οικογένειας

Όσα είπε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για το λόγο που επέστρεψε στην Ελλάδα και τις σκέψεις για δημιουργία οικογένειας

Καλεσμένη στην εκπομπή “I Love Σου Κου” με τη Μπέττυ Μαγγίρα, βρέθηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τους λόγους που δε μιλάει για την προσωπική της ζωή, τις σκέψεις της για οικογένεια, αλλά και την επιστροφή της στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ.

«Αν στα 15 μου φανταζόμουν τον εαυτό μου στην ηλικία μου τώρα, θα έλεγα ότι το πετυχημένο μοντέλο είναι να έχω δουλειά, χρήματα, το δικό μου σπίτι, τη δική μου οικογένεια, τα παιδιά μου… Και κάπου λες, ναι, αλλά τελικά μάλλον δεν ήταν αυτό που ήθελα, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Γιατί αλλιώς θα το είχα κινήσει προς τα εκεί. Συνειδητοποιώ ότι για να μην τόλμησα να κάνω οικογένεια μέχρι τώρα, μάλλον υπήρχαν άλλα πράγματα που ήθελα περισσότερο στη δεδομένη στιγμή. Ακόμη το έχω πολύ ρομαντικά στο μυαλό μου. Το έχω αφήσει ανοιχτό, θεωρώ ότι έχω χρόνο. Το βρίσκω υπέροχο να έχεις τη δική σου οικογένεια, τον δικό σου άνθρωπο. Τώρα ζω τον ανιψιό μου και είναι η χαρά της ζωής» είπε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Όσο για το τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποκάλυψε: «Επέστρεψα λόγω του Covid-19. Σταμάτησαν όλα και ξαφνικά είσαι σε μια ξένη χώρα και δεν υπάρχει καν η προοπτική της δουλειάς. Γέννησε η αδερφή μου και είχαν περάσει τέσσερις μήνες που δεν μας επέτρεπαν να ταξιδέψουμε. Και έλεγα “βλέπω από βίντεο τον ανιψιό μου;”. Ήταν συνδυαστικό, αλλά το κομμάτι της πανδημίας και ότι πάγωσαν όλα ήταν πολύ καθοριστικό».

Ενώ στο ερώτημα “γιατί δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή”, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απάντησε: «Το “ενδιαφέρομαι για την προσωπική σου ζωή, σημαίνει ενδιαφέρομαι για σένα”. Όταν ενδιαφέρεσαι για έναν άνθρωπο, αν αυτός ο άνθρωπος σου δείξει ότι δεν νιώθει άνετα να εκθέτει αυτό το κομμάτι, το σέβεσαι και το ακούς. Θεωρώ ότι είναι ένα κομμάτι πολύ εκτός της δουλειάς μου. Αυτό που έχει δώσει την αναγνωρισιμότητα είναι η δουλειά μου. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επεκταθώ και σε όλα τα άλλα».