Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια, ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πηγαίνεις;»

Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια, ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πηγαίνεις;»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Status”, βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια και τον “πόλεμο” που δέχτηκε όταν ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα για να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να σχολιάζει:

«Είναι αντικειμενικό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και κορίτσια που ξεκίνησαν και προσπάθησαν να κάνουν το βήμα και έφαγαν πάρα πολλή λάσπη. Είναι αντικειμενικό αυτό, δεν έχουν φάει όλοι το ίδιο ξύλο».

«Μισό λεπτό. Όταν ξεκίνησες εσύ ήταν όλα εύκολα;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Μέλας.

«Θα δανειστώ το παράδειγμα που δίνεις με μένα, γιατί εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει. Γιατί ξεκινάς σιγά σιγά από τη δουλειά. Ήμουν στο ρεπορτάζ, στο πεζοδρόμιο, έκανα ότι ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται! Το σιγά σιγά.

Όταν, όμως, εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε “ώπα κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πας;” Αυτό αισθάνομαι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου», απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου.