Όσα είπε η Φαίη Χρυσοχόου για τους πυροβολισμούς στο Εφετείο, την πτώση του “Ήλιος” και τους “ξεχωριστούς” διάσημους

Όσα είπε η Φαίη Χρυσοχόου για τους πυροβολισμούς στο Εφετείο, την πτώση του “Ήλιος” και τους “ξεχωριστούς” διάσημους

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” με τον τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Φαίη Χρυσοχόου.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για τους πυροβολισμούς στα σκαλιά του Εφετείου, από συγγενή του Μάριου Παπαγεωργίου, καθώς και την ψυχραιμία της στην κάλυψη και μετάδοση του περιστατικού, για την οποία τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό βραβείο του Ιδρύματος Μπότση.

Ενώ όπως είπε η Φαίη Χρυσοχόου, ξεχωριστή ήταν η αναφορά της στην αεροπορική τραγωδία του Γραμματικού και στο το χρονικό της «προαναγγελθείσας» πτώσης του μοιραίου αεροπλάνου «Ήλιος»΄.

Μάλιστα, η Φαίη Χρυσοχόου που έχει συνεργαστεί και με έντυπα ΜΜΕ τα προηγούμενα χρόνια, είχε την ευκαιρία χάρη στην δημοσιογραφία να έρθει σε επαφή με αρκετούς σημαντικούς ανθρώπους και ξεχωριστές προσωπικότητες ανά τον πλανήτη.

Έτσι μιλώντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε πως ο… Τζώρτζ Μάικλ στάθηκε η αφορμή να ανακαλύψει σε εφηβική ηλικία το δημοσιογραφικό της «δαιμόνιο». Ενώ αναφέρθηκε στις συναντήσεις της, με τους Μπίλ Γκέιτς, Άντονι Κουίν, Μίκαελ Σουμάχερ, αλλά και για την συνέντευξη με τον εγγονό του Γκάντι και τον ευφυή Έρνο Ρούμπικ, ο οποίος δεν μπορούσε να λύσει τον κύβο που εκείνος δημιούργησε;

Ακόμη, η Φαίη Χρυσοχόου ανακάλεσε μνήμες από την συνεργασία της με τον Άρη Σταθάκη στην θρυλική εκπομπή «Από την θέση του οδηγού», μίλησε για την πολυετή συνεργασία της με τη Φωτεινή Γεωργίου στην εκπομπή «Υγεία πάνω απ’ όλα», ενώ ξεχωριστή ήταν η αναφορά της στην επαφή της με τους σπουδαστές του ANT1 MediaLab, όπου διδάσκιε τα τελευταία χρόνια.