Όσα είπε η Έλλη Κοκκίνου για το λόγο που δεν έχει χριστιανικό όνομα και τον 14χρονο γιο της

Όσα είπε η Έλλη Κοκκίνου για το λόγο που δεν έχει χριστιανικό όνομα και τον 14χρονο γιο της

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τον έφηβο γιο της, ενώ αποκάλυψε πως το όνομά της δεν είναι χριστιανικό.

Μάλιστα, η Έλλη Κοκκίνου βαπτίστηκε Έλλη και όχι Ελένη, διότι επέμενε ο πατέρας της και μάλιστα για να το πετύχει… δωροδόκησε τον παπά!

«Το Κοκκίνου είναι το πραγματικό επίθετο. Το Έλλη δε μου άρεσε, είναι αρχαίο όνομα. Είμαι βαπτισμένη Έλλη. Δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν Έλλη, γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν επειδή δεν είναι χριστιανικό. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές για να με βαφτίσει Έλλη. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ή τα έδωσε ο μπαμπάς δώρο. Έτσι μου έχουν πει. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν έχω γιορτή, δε με πειράζει» είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Ενώ σχετικά με τον γιο της, Αλέξανδρο, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Έχει φτάσει 14 ετών. Είναι στην εφηβεία πλέον και προς το παρόν είναι πάρα πολύ ήρεμος, πάρα πολύ cool, πάρα πολύ συζητήσιμος, το “όχι” είναι έντονο από την πλευρά του, (όχι τώρα δεν θέλω αυτό, αλλά εκείνο) είμαι κι εγώ cool όμως. Επανάσταση δεν υπάρχει ακόμα, δεν ξέρω τι θα γίνει… Ούτε εγώ πέρασα εφηβεία περίεργη, η μητέρα μου δεν κατάλαβε ότι είχε έφηβη στο σπίτι και εγώ όμως δεν είχα έντονη εφηβεία. Ίσως γιατί ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και μπορεί να εκτονώνουν εκεί».