Έλλη Τρίγγου: «Θα ήταν κρίμα να συνέχιζαν και 4η χρονιά οι Άγριες Μέλισσες»

Έλλη Τρίγγου: «Θα ήταν κρίμα να συνέχιζαν και 4η χρονιά οι Άγριες Μέλισσες»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», βρέθηκε η Έλλη Τρίγγου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες» λίγο πριν η δραματική σειρά ρίξει οριστικό τέλος, ενώ αποκάλυψε πως δε θα ήθελε να συνεχίσει και τέταρτη σεζόν.

«Οι Άγριες Μέλισσες, ναι, θα τελειώσουν φέτος. Δεν θα ήταν κρίμα να έχει και τέταρτο χρόνο αυτή η σειρά; Τρία χρόνια τα έχουμε δει όλα! Όλα όμως! Τους έρωτες, τις περιπέτειες του Διαφανίου, τους σκοτωμούς, τα φονικά, τα πολιτικά. Τι άλλο θα βλέπαμε τον τέταρτο χρόνο; Θα ήταν κρίμα για κάτι τόσο όμορφο.

Νομίζω πως δεν θα συνέχιζα εγώ και τέταρτη σεζόν. Είμαι πλήρης από αυτό, είμαι πάρα πολύ γεμάτη. Ο ρόλος μου δεν θα μου λείψει, γιατί θα τον έχω πάντα κάπου φυλαγμένο, θα τον θυμάμαι. Άρα με έναν τρόπο δεν θα τον χάσω. Τον έχω χορτάσει επίσης τον ρόλο μου οπότε νιώθω καλά. Ο κύκλος αυτός για μένα κλείνει πολύ όμορφα. Είναι πολύ ωραίο να ολοκληρώνονται τα πράγματα γιατί αυτό επιτρέπει σε κάτι άλλο να ξεκινήσει. Αν μένουν όλα λίγο μετέωρα είναι σαν να φρενάρεις την διαδικασία.

Το τέλος της σειράς δεν το ξέρω. Θέλω το χωριό μας να μην γίνει αεροδρόμιο, να μείνουμε στην ησυχία μας και να συνεχίσει η Ασημίνα να γράφει που της αρέσει η δημοσιογραφία. Να ζει όμορφα και ωραία με όποιον και όπου νιώθει καλά. Με την Ασημίνα βρέθηκαν πολλά κοινά σημεία. Είναι ευαίσθητο πλάσμα, έχει μια καλοσύνη» εξομολογήθηκε η Έλλη Τρίγγου.