Όσα είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τις φήμες εγκυμοσύνης και την αντικατάσταση στο “Voice” από τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Όσα είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τις φήμες εγκυμοσύνης και την αντικατάσταση στο “Voice” από τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και στον Νίκο Συρίγο, παραχώρησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες εγκυμοσύνης αλλά αναφέρθηκε και στην αποχώρησή της από το “The Voice” και την αντικατάστασή της από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Δεν ξέρω γιατί το θέμα με το αν είμαι έγκυος έχει προκαλέσει τόσο εντύπωση. Επειδή ήμουν εργένισσα πιστεύουν ότι παντρεύτηκα για κάποιο τέτοιο λόγο; Μπορεί αυτό. Επειδή γράφονται τέτοια πράγματα αρχίζουν ανακυκλώνονται και μετά θεωρείται δεδομένο. Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Έπρεπε να είμαι αρκούδα. Λένε ότι είμαι έγκυος εδώ και 150 χρόνια, δεν γίνεται, κάπου θα είχε εμφανιστεί αυτό το πλάσμα», είπε αρχικά η Ελεωνόρα και πρόσθεσε για το “The Voice”:

«Όταν ξεπέρασα το στρες, πέρασα πολύ καλά στο “The Voice”. Ήταν μια εμπειρία που μου έφερε πολλά καλά».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για την αντικατάσταση της από τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την απουσία έντεχνου καλλιτέχνη στην κριτική επιτροπή του μουσικού σόου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απάντησε:

«Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να απαντήσω. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν απόλυτα στεγανά. Το τραγούδι δεν χωρίζεται σε έντεχνο και όχι έντεχνο. Οι άνθρωποι που εκπροσωπούν ένα είδος μουσικής σαν το δικό μου και που θα ήθελαν να συνεχίσουν αυτό που κάνω εγώ, μπορούν να το κάνουν είτε βρίσκομαι εγώ εκεί ως παρουσία είτε όποιος βρίσκεται»