Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τη βάφτιση της κόρης της και ο λόγος που δεν κάλεσε τους συνεργάτες της

Ελεονώρα-Μελέτη-250x250.png

Μέσα από την εκπομπή της “Mega Καλημέρα”, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στη βάφτιση της κόρης της και τον λόγο που δεν κάλεσε τους συνεργάτες της.

«Θέλω να κάνω μια καταγγελία. Με κατηγορούν, εκτός από δύο, ότι δεν έχω καλέσει τους συνεργάτες μου στη βάφτιση της κόρης μου. Αυτός εδώ ο κύριος με το πορτοκαλί», είπε η Ελεονώρα Μελέτη και έδειξε τον Κώστα Τσουρό.

Ενώ εκείνη τη στιγμή, ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Εγώ είπα ότι θα γίνει θέμα άμα δεν μας δουν στη βάφτιση και θα λένε ότι είσαι τσιγκούνα και τέτοια».

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε: «Πραγματικά δεν ήξερα ότι σε ένα τέτοιο θρησκευτικό event θα πρέπει να καλώ όλο το χώρο για να μη με πει κάποιος τσιγκούνα. Εδώ στην εκπομπή είμαστε 75 άτομα. Αν καλέσω τα 75 άτομα της εκπομπής, δεν θα πρέπει να καλέσω και κάποιους άλλους συναδέλφους από άλλα κανάλια; Άλλα 75 άτομα! Άμα είναι να βαφτίσω την κόρη μου και να έχω 1000 καλεσμένους, δεν γίνεται ρε παιδιά».

Μάλιστα, όση ώρα η Ελεονώρα Μελέτη εξηγούσε τον λόγο που δεν κάλεσε τους συνεργάτες της στη βάφτιση της κόρης, εμφανίστηκε στην οθόνη το σχετικό κουίζ με τίτλο: «Ποια τσιγκούνα παρουσιάστρια δεν κάλεσε τους συνεργάτες της στα βαφτίσια της κόρης της».

«Καλά, δεν ντρέπεστε;», είπε γελώντας η Ελεονώρα Μελέτη και τόνισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δικαιολογούμαι όταν η πρόσκληση λέει “σε αυστηρά οικογενειακό και στενό κύκλο”. Ούτε όλους τους συγγενείς δεν έχω καλέσει. Γιαγιάδες και παππούδες, μέχρι εκεί».