Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για το πρόβλημα υγείας της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και την απουσία της από την εκπομπή

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για το πρόβλημα υγείας της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και την απουσία της από την εκπομπή

Με μια απουσία ξεκίνησε η εκπομπή “Ελένη” της Ελένης Μενεγάκη την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, από το πλατό απουσίαζε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία ταλαιπωρείται από γρίπη.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής αναφέρθηκε στην απουσία και στο πρόβλημα υγείας της συνεργάτιδάς της.

«Να πούμε “Βρε τι καλά που την έχουμε γλιτώσει ακόμα”. Ξέρω εγώ τι λέω, θα καταλάβετε κι εσείς. Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα και την υγεία μας να έχουμε. Εγώ θα σας έλεγα αν επιτρέπει και ο σκηνοθέτης μας, να μην κολλάμε ο ένας με τον άλλον γιατί ένα πρωί μπορεί να μην έρθουμε εδώ μέσα οι μισοί. Να πούμε περαστικά στην Ελιάνα. Της μιλούσα το πρωί να δω πως είναι, να μας περιγράψει τι είναι αυτό που ζει τώρα με τον H1N1 και λέω “αν την βγάλουμε καθαρή και αυτή τη φορά και δεν κολλήσει κανείς εδώ μέσα θα είμαστε πολύ τυχεροί.

Μας έχουν βροντοφωνάξει ότι έρχονται γρίπες πολλές. Εμείς τα ακούμε και κάνουμε ότι μπορούμε περισσότερο αλλά δεν θα έρθεις σε επαφή με τον κόσμο; Η Ελιάνα μου έλεγε “είχα το παιδί μου μια εβδομάδα άρρωστο”. Όλοι με αυτή την ανησυχία ζούμε, αν μας φέρουν κάτι θα μας ξετινάξουν όλους. Περαστικά. Το Σάββατο ανέβασε πυρετό αλλά αυτό το έχεις, υπάρχει το μικρόβιο και αν υπάρχει δεν μεταδίδεται; Δεν ξέρω, θα δείξει», είπε η Ελένη Μενεγάκη.