Η κατάθεση-σοκ της Εβελίνας Παπούλια στη δίκη Φιλιππίδη: «Προσπάθησε να με αρπάζει στο καμαρίνι του»

Η κατάθεση-σοκ της Εβελίνας Παπούλια στη δίκη Φιλιππίδη: «Προσπάθησε να με αρπάζει στο καμαρίνι του»

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με την κατάθεση που έδωσε η Εβελίνα Παπούλια.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό”, η ηθοποιός για πρώτη φορά έκανε γνωστό κάτι που ποτέ έως και σήμερα δεν είχε εξομολογηθεί σε κανέναν.

«Για πρώτη φορά η Εβελίνα Παπούλια από το βήμα του μάρτυρα έκανε γνωστό κάτι που δεν είχε εξομολογηθεί σε κανέναν και δεν είχε ποτέ δηλώσει στις συνεντεύξεις της. Περίπου πριν από 25 χρόνια, όταν κλήθηκε να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη – θα αντικαθιστούσε μια φίλη της που θα γεννούσε- κατά τη διάρκεια των παραστάσεων ο Πέτρος Φιλιππίδης κρυβόταν πίσω από την κουίντα του θεάτρου και τουλάχιστον 2 φορές κατέβασε το παντελόνι του, το εσώρουχο του και της επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα.

Η ίδια τότε δεν αντέδρασε κάπως, παρά μόνο κατάλαβε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, όπως είπε, τον οποίο χαρακτηρίζει η χυδαιότητα.

Σε άλλο περιστατικό που έγινε μέσα στο καμαρίνι του, την φώναξε και προσπάθησε να την αρπάξει, να της επιτεθεί σεξουαλικά. Κατάλαβε όμως ότι τα όρια μου είναι συγκεκριμένα και δεν πρόκειται να ενδώσω σε κάτι τέτοιο», είπε ο δημοσιογράφος.