Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για την συναυλία στο Ηρώδειο και το αποθεωτικό σχόλιο για τον Σάκη Ρουβά

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για την συναυλία στο Ηρώδειο και το αποθεωτικό σχόλιο για τον Σάκη Ρουβά

Στη συναυλία του Desmond Child στο Ηρώδειο που έγινε με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουνίου η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της «Ελένη», μίλησε για το γεγονός και αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Σάκη Ρουβά η οποία την ενθουσίασε.

«Σάκη μου, Σάκη μου, Σάκη μου πραγματικά δεν έχω λόγια αγαπημένε μου παλιέ –πάντα με την καλή έννοια λόγω των ετών- φίλε. Ρε παιδιά δεν πρέπει να υπάρχει άλλος Έλληνας που να έχει τη λάμψη του Σάκη. Δεν υπάρχει! Βγήκε στη σκηνή και λες “Αααα ρε Σάκη. Μείνε στη σκηνή, αφού σου πάει. Κάτσε εκεί που είσαι. Μην κουνιέσαι, είναι ο φυσικός σου χώρος”. Καταπληκτικός!

Όλοι ήταν ωραίοι, αλλά αυτός ο Σάκης είναι αυτός που λες μην τον κατεβάζετε, θέλω να τον βλέπω εκεί πάνω. Σου προκαλεί μια χαρά. Νομίζεις πως πάντα είναι πολύ χαρούμενος, ότι έχει πάντα πολύ ενέργεια. Προφανώς και δεν θα είναι έτσι, είναι άνθρωπος και αυτό, αλλά εκεί πάνω είναι το κάτι άλλο. Δεν υπάρχεις Σάκη μου, δεν υπάρχεις παιδί μου. Δεν υπάρχει άλλος σαν και εσένα, εγώ το λέω», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.