Χρήστος Λούλης για τη στιγμή έφτασε κοντά στον θάνατο: «Είδα την κολόνα να έρχεται επάνω μου»

Χρήστος Λούλης για τη στιγμή έφτασε κοντά στον θάνατο: «Είδα την κολόνα να έρχεται επάνω μου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την Έμιλυ Κολιανδρή, για τα δύσκολα εφηβικά χρόνια, αλλά και για την περίοδο που ζούσε στα άκρα και βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο.

«Όταν βγήκα από τη σχολή ήμουν 23 χρονών και σήμερα είμαι 46. Έκανα τότε τον ατρόμητο, αλλά ήμουν πιο φοβισμένος. Έκανα τον ατρόμητο ως άμυνα και για να ξεπεράσω τη χαμηλή μου αυτοεκτίμηση, βάζεις ένα προσωπείο αφοβίας που καταρρέει στην πρώτη δυσκολία. Άγγιξα επικίνδυνα όρια σε σχέση με το να χάσω την πορεία μου, το μυαλό μου, την ψυχή μου, να χάσω φίλους θεωρώντας ότι είμαι φοβερός και τρομερός», δήλωσε ο Χρήστος Λούλης και πρόσθεσε:

«Κόντεψα να χάσω φίλους, γιατί ένιωσα ότι είμαι πιο σημαντικός από εκείνους. Με αυτά που λέμε όταν κρίνουμε τους άλλους, στην ουσία λέμε πιο πολλά για εμάς. Κινδύνεψα να χάσω τη ζωή μου, γιατί όταν είσαι νέος κάνεις βλακείες. Έπινα και καβαλούσα μηχανή, θα μπορούσε πολύ εύκολα να συμβεί το μοιραίο. Οριακά δεν έχασα τη ζωή μου. Ήμουν στο αυτοκίνητο, είχαν κλείσει τα μάτια μου, είδα την κολόνα να έρχεται επάνω μου και γύρισα το τιμόνι τελευταία στιγμή».