Όσα είπε η Δούκισσα Νομικού για την απόφαση της να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από 3 χρόνια

Όσα είπε η Δούκισσα Νομικού για την απόφαση της να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από 3 χρόνια

Καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου, βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από 3 χρόνια, αλλά και για την καινούργια της εκπομπή «Super Makeover».

Συγκεκριμένα η Δούκισσα Νομικού, ανέφερε: «Είναι αστείο γιατί λίγο πριν μου γίνει αυτή η πρόταση με είχαν ρωτήσει και είχα πει ότι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι να γυρίσω στην τηλεόραση. Τρεις μέρες μετά χτυπάει το τηλέφωνο και μου γίνεται αυτή η πρόταση».

Ενώ η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Όταν συζητήσαμε με την παραγωγή πως θα είναι στημένα τα γυρίσματα, και πως τα έχουν γκρουπάρει, είναι έτσι που προλαβαίνω να δω τα παιδιά μου. Μετά το πρώτο γύρισμα γύρισα σπίτι και είχα τύψεις, με έπιασαν τα κλάματα για το πως θα το διαχειριστώ και πως θα το δεχτούν και τα παιδιά.. Είναι η πρώτη φορά που λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι.

Εξακολουθούν βέβαια τα παιδιά και ο άντρας μου να είναι η απόλυτη προταιρεότητά μου αλλά ήθελα και να δουλέψω. Από τη δεύτερη μέρα όμως βρήκαμε τους ρυθμούς μας και τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα. Με την καραντίνα δεν έχω πάρα πολύ κοντά τους γονείς μου αλλά δόξα τω Θεό ο Δημήτρης είναι ένας πάρα πολύ καλός μπαμπάς και του έχω πολλή εμπιστοσύνη».