Το Toy Boy επιστρέφει με 2η season και με πρωταγωνιστή τον Michele Morrone

Το Toy Boy επιστρέφει με 2η season και με πρωταγωνιστή τον Michele Morrone

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Antena 3 που προβλήθηκε και στο Netflix, το Τoy Boy ετοιμάζεται να επιστρέψει και αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Michele Morrone.

Μάλιστα, η ανακοίνωση έγινε μέσα από τα social media της σειράς αλλά και του ίδιου του ηθοποιού, ενώ περισσότερες πληροφορίες κοινοποιήθηκαν και από την εταιρεία Atresmedia, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα της σειράς.

Συγκεκριμένα η Atresmedia ανακοίνωσε επίσημα την παραγωγή της 2ης σεζόν της Ισπανικής σειράς, η οποία θα προβληθεί πρώτα στο Atresplayer Premium και όχι στον Antena 3 όπως συνέβη με την 1η σεζόν και αργότερα όλα τα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν στο και στο Netflix.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, στη νέα σεζόν της σειράς θα πρωταγωνιστούν οι Michele Morrone που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την ταινία 365 DNI του Netflix και η Federica Sabatini που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά Suburra, ενώ στη σειρά θα επιστρέψουν αρκετοί ηθοποιοί και του πρώτου κύκλου, μεταξύ των οποίων οι Jesús Mosquera και Cristina Castaño.

H υπόθεση του Toy Boy

Στην υπόθεση της πρώτης σεζόν, ο Hugo εκτίει ποινή 15 ετών για τον φόνο του συζύγου της ερωμένης του και, παρότι δεν θυμάται τίποτα από τη μοιραία νύχτα, ξέρει πολύ καλά ότι δεν είναι ένοχος.

Μετά από επτά χρόνια στη φυλακή, ο Hugo αποφυλακίζεται για την επαναληπτική δίκη και μαζί με τη δικηγόρο του θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αποδείξουν την αθωότητά του.

Το «Toy Boy» δημιουργήθηκε από τους César Benítez, Juan Carlos Cueto και Rocío Martínez.

Οι εκτελεστικοί παραγωγοί της δεύτερης σεζόν θα είναι οι Montse García, César Benítez, Emilio Amaré και Emilio A. Pina, μαζί με τους Pablo Roa και Fernando Sancristóbal, οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι και για την επιμέλεια των σεναρίων.

Την σκηνοθεσία θα αναλάβει και πάλι ο Javier Quintas ο οποίος έχει κάνει και το La casa de papel, έχοντας στο πλευρό του τη Laura M. Campos που έχει δουλέψει στην επίσης Ισπανική σειρά Valeria.

Ενώ η υπόθεση της 2ης σεζόν δεν γίνει ακόμα γνωστή.