Όσα είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τον σύντροφο της, τη οικογένεια της, το θάνατος της μητέρας της και το “Σασμό”

Όσα είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τον σύντροφο της, τη  οικογένεια της, το θάνατος της μητέρας της και το "Σασμό"

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η ηθοποιός με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην σειρά «Σασμός», μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη που μας ξάφνιασε!

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ανέφερε πως το πατρικό της σπίτι στον «Σασμό» είναι το πραγματικό πατρικό της σπίτι.

«Ο Σασμός είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου! Δηλαδή το πατρικό σπίτι της Αργυρώς, την οποία υποδύομαι, είναι το πατρικό μου σπίτι. Το σπίτι που μεγάλωσα. Έχουμε μια σκηνή που έρχομαι από την Αυστραλία και μπαίνω στο σπίτι και συγκινήθηκα πραγματικά γιατί δεν πηγαίνω και συχνά λόγω δουλειάς.

Τώρα που το είδα περιποιημένο, το είχαν φτιάξει για τη σειρά και είχε μέσα κόσμο, ήταν πραγματική η συγκίνηση. Είχα χρόνια να το δω με κόσμο. Τυχαία η σκηνογράφος της σειράς διάλεξε για δωμάτιο της Αργυρώς το δωμάτιο μου, για δωμάτιο της Μαρίνας εκείνο της μητέρας μου ενώ ήταν άδειοι οι χώροι» είπε αρχικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Μου αρέσει πολύ η διαδικασία της οντισιόν και την προτιμώ από το να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου αναθέτουν τον ρόλο. Θέλω να μπαίνω και εγώ στη διαδικασία να προσπαθήσω, να δουλέψω, να διεκδικήσω» ανέφερε σχετικά με την ανάθεση του ρόλου της Αργυρώς.

Ενώ αναφορικά με την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τόνισε: «Είμαστε πάνω από ένα χρόνο μαζί. Όταν συναντάς ανθρώπους που έχετε πολλά κοινά… Τώρα δε σκέφτομαι τη μητρότητα. Κάποια στιγμή γατί όχι; Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω παιδί σε αυτόν τον κόσμο. Με τρομάζει η πραγματικότητα και το τι θα έρθει».